×

MAGICMOUNT - SUPORT AUTO MAGNETIC PENTRU TELEFON

"Pur si simplu acesta este un sistem perfect pentru
pretul cerut si fiecare componenta merita
recomandarea noastra" - iLounge

 

 

 

Un suport smartphone / tableta pentru orice locatie!

 

 

Montura magnetica

Odata ce MagicPlate™ este aplicat asa cum veti vedea mai in jos in aceasta pagina, trebuie doar sa mutati dispozitivul mobil in apropierea suprafetei magnetice si acesta se va bloca instantaneu in pozitie. Designul este unul elegant, iar produsul functioneaza perfect si cu dispozitivele mai mari pe care le puteti pozitiona foarte usor pentru o vizualizare optima.

 

Suporturi auto 100% sigure si puternice

MagicMount PRO este construit cu magneti cu 30% mai puternici decat vechea generatie de MagicMount. Acesti magneti foarte puternici tin dispozitivul mobil in siguranta chiar si pe drumurile cu gropi si denivelari si sunt 100% sigure pentru smartphone sau GPS.
* Nu functioneaza cu iPod Classic sau alte dispozitive hard disk. Campurile magnetice produse de acesti magneti neodim sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele hard-disk.

 

Inele interschimbabile

MagicMount PRO aduce suportul auto la un nivel cu totul nou, prin intermediul inelelor ornamentale interschimbabile. Inelele ornamentale de culoare argintiu si negru sunt incluse in achizitie. Doriti alte culori? De exemplu pentru dispozitivele iPhone? Pot fi comandate separat culorile Space Gray, Gold sau Rose Gold.

 

Optiunile de plasare

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie.
* MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Suport auto pentru smatphone si tableta

Revolutionarul sistem magnetic de prindere

MagicMountTM este un sistem premiat, inovator, magnetic de montare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile pe o gama diversificata de suprafete.

Odata ce MagicPlateTM se aplica asa cum ati vazut mai sus in aceasta pagina, trebuie doar sa mutati dispozitivul mobil in apropierea suprafetei magnetice si acesta se va bloca instantaneu in pozitia dorita. Designul este unul foarte elegant iar magnetii folositi sunt de mare putere, astfel incat sa fixeze dispozitivul mobil in locul dorit. Magnetii sunt speciali conceputi pentru a nu deteriora smartphone-ul, tableta sau GPS-ul.

Datorita designului special, dispozitivele mobile pot fi montate 360 de grade, care permite nenumarate moduri de vizualizare si un acces complet la butoanele si porturile dispozitivului mobil.

Odata cu utilizarea acestui suport auto puteti face apelurile mai usor, navigarea GPS este mai facila pentru ca veti avea dispozitivul in pozitia perfecta, puteti vedea filme sau asculta muzica.

Pe drum, la birou, acasa, in orice loc doriti exista un sistem MagicMountTM disponibil pentru a va satisface toate nevoile.

 

 

 

 

 

 

MagicMountTM XL este aici! Acesti suporti sunt proiectati special pentru tabletele de dimensiuni mai mari, magnetii fiind mai puternici pentru a putea folosi dispozitivele dvs in siguranta atunci cand le montati la bordul masinii, pe geamuri, pereti, etc.

Suportul vine si cu doua MagicPlateTM, unul mare si unul mic, pentru iPhone 6 Plus, iPad Air, mini iPad, Galaxy Tab si alte branduri. MagicMountTM XL este cel mai bun suport pentru dispozitivele de dimensiuni mari.

 

"Pur si simplu, acest dispozitiv este perfect pentru pretul cerut, si fiecare componenta merita pe deplin recomandarea noastra..." - Detalii
"In mod normal noi nu oferim premii produselor non-electrice simple, dar acesta este un produs pe care oricine trebuie sa-l aiba in masina"
"Ne place foarte mult faptul ca magnetul este pe dispozitiv si nu pe telefon."