Eşti aici
×

Accesorii DSLR

O fotografie realizata cu o camera de ultima generatie va arata bine imediat cum o captati, insa exista moduri simple in care aceste imagini pot fi imbunatatite suplimentar, cu ajutorul accesoriilor DSLR.

DSLR (Digital Single Lens Reflex – aparatul fotografic reflex) sunt aparatele foto superioare celorlalte, folosite in general de profesionisti pentru a obtine portrete de calitate profesionala, fotografii de actiune, wildlife, competitii si multe altele. Insa, pentru a profita la maxim de o camera DSLR va trebui sa investiti si in multe accesorii DSLR de calitate

De foarte multe ori aceste accesorii DSLR pot ajunge sa fie mai scumpe decat un body. Daca ne uitam la obiective sau flash-uri externe se poate sa ajungem la costuri mari. Insa, toti profesionistii stiu ca fotografia de calitate necesita investitii mari.

Pe langa accesoriile amintite anterior, exista si o serie de accesorii DSLR care putem spune ca sunt obligatorii: baterii de rezerva, incarcatoare, declansatoare externe, filtre de corectie a luminii si de protectie, genti de transport si multe altele.

Camerele foto DSLR au devenit tot mai cunoscut chiar si in Romania, gamele entry-level fiind foarte dorite de amatori. Acestia fac fotografii in vacante, diferite evenimente sau la copii. Si pentru aceste cazuri veti gasi in aceasta categorie cateva accesorii DSLR necesare, pe care orice fotograf cu experienta vi le-ar recomanda.

Pentru cei care utilizeaza o camera foto DSLR va oferim o gama diversificata de accesorii cum ar fi: baterie Nikon. acumulator Nikon, telecomanda Nikon, incarcator Nikon, trepied dslr si multe altele extrem de utile si folositoare.