Eşti aici
×

Camere video sport de actiune

O camera video sport de actiune este mult mai compacta decat o camera mirrorless, sa nu mai vorbim in comparatie cu una DSLR. Acestea pot fi montate oriunde doriti si utilizate pentru a realiza videoclipuri si fotografii de inalta calitate, in medii diverse, de la zborul cu parapanta si pana la scufundari.

Majoritatea camerelor de actiune sunt capabile sa inregistreze videoclipuri 4K sau chiar mai sus, la o calitate superioara. Datorita senzorilor lor mari, sunt capabile sa capteze si fotografii excelente care pot fi transferate imediat pe telefonul mobil utilizand WiFi.

Camerele video sport GoPro sau alt model nu sunt la fel care orice camere video existente in magazine. Camerele sport sunt proiectate special pentru a fi montate pe casti de protectie, bicicleta / motocicleta, placi de surf, masini si multe alte obiecte. In general camerele video sport sunt mici, dure, cu un design cat mai simplist si un obiectiv frontal care surprinde lumea intr-o perspectiva ochi de peste. 

Avantajele unei camere video sport

Dimensiunile – sunt foarte mici si usoare, fiind usor de montat sau transportat.

Constructia – sunt realizate din materiale dure, foarte rezistente, iar cu ajutorul carcaselor de protectie optionale le puteti folosi in orice medii doriti.

Utilizarea – extrem de usor de utilizat, doar apasati pe un simplu buton sau folositi comenzile vocale pentru a incepe inregistrarea.

Montarea – usor de montat in aproape orice loc doriti, trebuie doar sa folositi accesoriile potrivite.