Eşti aici
×

Camere de supraveghere IP wireless

Vreti sa puteti supraveghea casa din orice loc va aflati? Camerele de supraveghere, indiferent ca sunt mici sau mari, cu fir sau wireless, usor sau greu de configurat, pot transmite imagini video pe telefon si, de asemenea, alerte daca detecteaza miscare sau zgomote puternice. Majoritatea camerelor de supraveghere IP ofera night vision si pot inregistra automat atunci cand detecteaza miscare. De asemenea, exista astfel de camere care pot fi conectate cu alte produse smart din casa, cum ar fi sisteme de securitate si lumini inteligente.

Majoritatea camerelor de securitate si supraveghere indeplinesc aceleasi functii de baza - detecteaza un eveniment, inregistreaza evenimentul si iti trimit o alerta - dar nu toate indeplinesc aceste sarcini in acelasi mod. Exista si camere de supraveghere care depasesc aceste elemente de baza. Iata asadar cateva caracteristici comune pe care le veti intalni la majoritatea acestor camere de supraveghere.

Caracteristici camere de supraveghere:

Spatiu de stocare local

Unele camere de supraveghere includ sloturi pentru carduri de memorie in locul spatiului de stocare integrat plus spatiu de stocare in cloud, astfel incat sa puteti stoca filmari chiar pe dispozitiv. Este o caracteristica interesanta, deoarece poate elimina costurile taxelor lunare de stocare.
Detectia miscarii

Presupunand ca iti supraveghezi casa cand este goala, detectarea miscarii este una dintre cele mai dezirabile functii ale unei camere de securitate. Senzorii incorporati detecteaza miscarea existenta in campul vizual al camerei si declanseaza inregistrea video.

Deoarece acesti senzori sunt sensibili la orice miscare - chiar si o schimbare a iluminarii - este important ca sistemul de camere de supraveghere sa ofere si capacitatea de a restrange raza de detectie, sa ajusteze sensibilitatea senzorului sau sa personalizeze altfel aceasta caracteristica pentru a reduce alartele false.

Night Vision

Majoritatea spargerilor de locuinte se intampla dupa lasarea intunericului, asadar aceasta functie este aproape la fel de importanta ca si detectia miscarii. Tehnic, majoritatea camerelor de supravghere la domiciliu accepta iluminarea cu infrarosu. De asemenea, unele modele de camere trec automat la vederea nocturna in conditii de lumina scazuta.

Pan - tilt - zoom

Majoritatea camerelor de supravghere wireless sau nu, pot fi inclinate si rotite manual pentru a se concentra pe o anumita zona de vizionare. O adevarata camera pan / tilt este echipata cu un motor astfel incat sa ii poti muta obiectivul - sau chiar sa urmezi un obiect in miscare daca urmaresti un flux live.

Rezolutia

Nicio inregistrare nu va va ajuta daca este neclara sau distorsionata. Cautati o camera care sa ofere cea mai mare rezolutie posibila in bugetul pe care sunteti dispus sa il platiti. Majoritatea ofera in prezent 720p sau 1080p, adica full HD. Retineti insa, ca acele camere de supraveghere cu rezolutie full HD folosesc mai mult Internet si mai multa latime de banda de la WiFi, precum si mai multa baterie. Multe camere ofera, de asemenea, o functie de zoom din software (care nu este acelasi lucru cu un obiectiv dedicat pentru zoom).

Integrare cu dispozitivele inteligente

Daca aveti o casa plina de dispozitive inteligente, luati in considerare cautarea unei camere de securitate care sa se poata conecta la acestea. Asistenta pentru un serviciu de automatizare cum ar fi IFTTT este de asemenea utila. Acest lucru permite camerei sa reactioneze la diferite scenarii.

Audio in doua sensuri

In timp ce ideea unei camere de securitate implica o monitorizare atenta, capacitatea de a auzi ceea ce se intampla, va ofera o imagine mai completa a ceea ce se intampla in fata camerei. De asemenea, va poate avertiza cu privire la ceva care se intampla in campul vizual al camerei. Aceasta caracteristica va permite sa vorbiti cu cel care se afla in fata camerei de supraveghere, fiind un dispozitiv excelent prin care puteti sa ii spuneti unui animal de companie ce sa faca sau puteti sa speriati un hot.

Unghiul de vizualizare

Campul de vedere al camerei stabileste cat de mult puteti vedea. Deoarece monitorizati probabil o singura camera, este de dorit sa gasiti una cu unghi larg de vizualizare. Majoritatea camerelor actuale au un unghi de aproximativ 110 - 130 de grade.