Eşti aici
×

RYDE - trotinete electrice de top

Lucrurile se schimba rapid in ziua de astazi! Cu cat avansam mai mult in era tehnologiei, cu atat incepem sa cautam solutii mai eficiente si mai rapide de transport, iar trotinetele electrice pot fi cu siguranta o alternativa buna. O trotineta electrica este mai economica si mai usor de transportat decat alte solutii mai mari, in special pentru distante mai scurte. In plus, producatorii le-au facut mai accesibile pentru toti, acum gasim trotinete electrice pentru adulti, pentru copii dar si pentru persoane mai in varsta.

De ce sa alegem trotinete electrice?

Trotinetele electrice sunt usoare, practice, usor de condus si va pot ajuta sa ajungeti in unele locuri chiar mai repede decat daca ati utiliza masina. O trotinetă electrică reprezinta o modalitate foarte eficienta de a va deplasa prin oras. Puteti evita blocajele de trafic, costul este mult mai mic decat in cazul unei masini sau a unei motociclete si, pe deasupra, sunt si foarte distractive.

Pentru un viitor mai bun, cu un nivel de poluare mai scazut si un trafic mult mai putin aglomerat, trotineta electrică poate fi o solutie foarte buna, alaturi de biciclete, de transportul in comun sau chiar mersul pe jos.

Utilizare trotinetă electrică

Acestea pot fi utilizate cel mai bine, in doua moduri:

1. Trotinete electrice pentru "ultimul kilometru"

Sa ne imaginam ca lucrati intr-o zona aglomerata a orasului. Veti petrece mult timp in blocajele din trafic, veti avea dificultati in gasirea unui loc de parcare si asa mai departe. Daca aveti o trotinetă electrică problema dvs poate fi rezolvata. Mergeti cu masina pana la un punct apropiat unde nu este inca aglomerat, parcati masina si plecati mai departe cu trotineta electrică. In acest fel veti evita traficul aglomerat si problema locului de parcare.

2. Trotinete electrice ca mijloc unic de deplasare

De asemenea, puteti sa le utilizati pentru a parcurge tot drumul pana la locul de munca sau pana la scoala, dar exista anumite limite. Prima limita este data de baterii. Daca aveti un drum mai lung de 10-15 km atunci veti avea nevoie de o trotineta electrică mai scumpa, dotata cu o baterie pe masura. Cu toate acestea, daca la destinatie aveti posibilitatea de a incarca trotineta, atunci autonomia nu mai este o problema.

Ce atuuri are o trotineta electrica?

Manevrabilitate usoara

O trotinetă electrică poate sa negocieze foarte usor curbele si va ajuta sa va strecurati imediat prin traficul aglomerat.

Portabilitate trotinete electrice

Sunt destul de usoare, asadar pot fi transportate cu usurinta chiar si in tren, metrou sau transportul in comun de suprafata.

Ecologice

Datorita faptului ca functioneaza cu ajutorul bateriilor reincarcabile, o trotinetă electrică nu emite substante toxice in atmosfera.

Usor de condus

Trotinetele electrice sunt foarte usor de manevrat, chiar mai usor decat mersul pe bicicleta.

Cost trotineta electrică

Pretul lor este unul scazut in comparatie cu alte vehicule, iar costurile de intretinere sunt minime. Curentul necesar incarcarii este aproape insesizabil pe factura lunara.

Avantaje trotinete electrice RYDE?

In multitudinea de modele si brand-uri existente, RYDE incearca sa se remarce prin calitatea materialelor utilizate, performanta modelelor sale si preturile corecte ce le au trotinetele electrice.

Motor trotinetă electrică

Este fara perii, adica va avea un ciclu de viata mai lung decat alte motoare electrice.

Roti trotineta electrică

Umflate cu aer, asigura un confort crescut indiferent de suprafata pe care rulati.

Discuri frana trotinete electrice

Opriti trotineta electrica in siguranta in orice fel de conditii cu ajutorul discurilor de frana montate pe ambele roti.

Motor, baterie, controller trotinetă electrică

Raport optim intre aceste componente pentru a asigura o performanta maxima.

Dotari multiple pentru trotinete electrice

Sistem de alarma, semnalizare, inchidere inteligenta cu cheie, incarcatoare rapide de mare putere.

1,000.00 RON
Trotineta electrica pliabila RYDE 2000 ThunderStrike, Seria 10" clasa de protectie IP54, 2000W/60V/20Ah viteza maxima pana in 75 kmh, autonomie 85-100km
7,999.99RON8,999.99 RON
Trotineta RYDE 2000 ThunderStrike - seria 10” face parte din categoria vehiculelor electrice si este echipata cu doua motoare electrice extrem de puternice, ce au in total 2000W (2 x 1000W), suficient pentru va ajuta sa obtineti o viteza maxima de 75 km/h. Autonomia este cuprinsa intre 85 - 100 km...mai mult
1,200.00 RON
Trotineta electrica pliabila RYDE 800 Warrior cu scaun - seria 10", clasa protectie IP54, 800W/48V/18Ah viteza maxima 60Km/h, autonomie 70km
4,299.99RON5,499.99 RON
5

Trotineta RYDE 800 Warrior - seria 10” cu scaun face parte din categoria vehicule electrice si este echipata cu un motor electric foarte puternic de 800W, suficient pentru va ajuta sa obtineti o viteza maxima de 60 km/h. Autonomia este de pana la 70 km. Motorul este de tip HUB Brushless pentru a...mai mult
419.99 RON
Pachet trotineta electrica pliabila RYDE 600 + Scaun pliabil
4,799.99RON5,219.98 RON
5

Pentru plimbari cat mai confortabile, am pregatit pentru voi un pachet ce contine o trotineta si un scaun pliabil: Trotineta electrica pliabila RYDE 600 - seria 10", 600W/52V, viteza maxima 25km/h, autonomie 60km Scaun Pliabil RYDE pentru trotineta RYDE 600 - seria 10" CADOU: La orice trotineta...mai mult