Eşti aici

×

MagicMount Pro Charge Home / Office cu incarcare Qi

269.99RON369.99 RON Modalitati de plata
0

Cod:
MPQ2OH-XTSP
Brand: 
Scosche
EAN: 
033991070608
24 - 48h
24 luni
MagicMount Pro Charge Home / Office cu incarcare Qi

Scosche MagicMount Pro Charge Home / Office cu incarcare Qi este un suport ce se monteaza in birou, pe monitor, pe laptop sau in orice alt loc doriti. Suportul este reglabil pe patru axe, din acest motiv veti avea unghiuri optime de vizualizare. Baza StickGrip asigura o fixare sigura pe aproape orice suprafata texturata.

Astfel, Scosche a introdus cea mai recenta tehnologie de incarcare fara fir Qi cu suportul de birou cel mai bine vandut si astfel au obtinut o solutie perfecta de montare fara fir si incarcare in acelasi timp pentru smartphone-ul dvs.

MagicMount™ Pro Charge Qi este produs sub licenta MFi – pentru iPhone si iPad, iar incarcatorul Qi respecta standardele Samsung, LG, Apple si HTC.

Acest suport magnetic de birou ofera o putere de incarcare de pana la 10W, facandu-l compatibil cu incarcarea rapida fara fir de la Apple si Samsung.

Nu numai ca acest suport magnetic ofera incarcarea rapida fara fir, dar are si doua puncte de contact magnetice pentru o fixare solida prin intermediul magnetilor din neodium.

Suportul are o functie avansata de siguranta, cum ar fi detectarea obiectelor straine, protejand astfel dispozitivul de supraincalzire si de a deveni un pericol potential de incendiu.

Beneficii suport de birou MagicMount™ Pro Charge Qi

  • pana la 10W prin incarcare fara fir
  • siguranta si rapiditate in utilizare
  • constructia va permite acces total la toate butoanele si porturile telefonului
  • utilizare usoara, cu o singura mana
  • reglarea in patru axe cu pozitionarea piulitei de blocare pentru pozitionari nelimitate a telefonului
  • sablonul de plasare a MagicPlate™ pentru asezarea optima a placilor metalice nemagnetice pentru a asigura performanta maxima de incarcare
  • compatibil cu Apple iPhone 8 si X, Samsung Galazy S6 / S6 Edge, S7 / S7 Edge, S8 / S8 Plus,  precum si dispozitivele cu functii Qi de la Google ™, Microsoft ™, LG ™, HTC ™ și Motorola ™, Sony® si Blackberry®

Produse similare