Eşti aici

×

Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View

79.99RON99.99 RON
0

Cod:
MAGRVM2I
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Smartphone
24 - 48h
24 luni
Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

MagicMount este un sistem de montaj magnetic ce va permite sa asezati telefonul mobil sau GPS-ul intr-o pozitie convenabila pentru dvs. Este suficient sa aduceti dispozitivul in apropierea suprafetei magnetice si acesta se va bloca instantaneu pe pozitie. Acest suport MagicMount se ataseaza oglinzii retrovizoare pentru o vizibilitate sporita.

Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View

 

Locatie convenabila

Acest suport MagicMount va permite sa montati dispozitivul intr-o locatie convenabila. In timp ce utilizati GPS-ul, este de foarte mare ajutor sa tineti ochii in sus si la drum, decat sa lasati privirea in jos. Suportul poate fi de asemenea utilizat si pentru smartphone, puteti filma cu ajutoul acestuia.

 

Montarea dispozitivului este usoara

Odata ce aplicati MagicPlate™ pe dispozitiv sau pe carcasa acestuia, asa cum se vede in imaginea alaturata, nu mai trebuie decat sa apropiati dispozitivul mobil de suprafata magnetica, moment in care dispozitivul se blocheaza instantaneu. Designul elegant, fara suport, functioneaza perfect cu dispozitivele mai mari, permitandu-va sa pozitionati ecranul pentru o vizualizare optima.

Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View
Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View

 

Magneti puternici, 100% siguri

Acesti magneti puternici vor tine dispozitivul mobil in siguranta. Acestia sunt 100% siguri pentru telefoanele inteligente, tablete, GPS si alte dispozitive mobile. Nu functioneaza cu dispozitivele iPod Classis sau alte dispozitive ce au un hard disk intern. Campurile magnetice puternice ale acestor magneti sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele cu hard disk.

 

Optiuni de plasare pentru MagicPlate™

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie. * MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Suport auto magnetic MagicMount™ Rear View

Produse similare