Eşti aici

×

Informatii despre livrare

Metode de livrare

Produsele comandate pe smart-products.ro pot fi livrate folosind expedierea prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER cu livrare in toata tara (in aria de acoperire Fan Courier) sau prin Posta Romana ( in cazul in care localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperire Fan Courier.) Termenul de livrare prin Posta Romana este de 24-72 ore. 

Procesare comanda

Procesarea comenzii dumneavoastra se face in 24 - 48 de ore de la inregistrarea acesteia, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 - 18:00. In unele cazuri speciale cand firma de curierat Fan Courier este foarte aglomerata ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 5 zile lucratoare.

Comenzile inregistrate in zilele de sambata si duminica vor fi preluate si procesate in ziua de luni a urmatoarei saptamani. Comenzile plasate dupa ora 18:00 se vor procesa in ziua urmaotare. 

Costuri de livrare

Pentru comenzile livrate prin FAN COURIER:

  • La comenzile mai mari de 200 lei (inclusiv) se ofera livrare gratuita. Livrarea telefoanelor mobile nu se incadreaza in aceasta oferta!
  • La comenzile sub 200 lei costul de livrare este 15 lei cu TVA INCLUS.
  • La comenzile pentru telefoane mobile costul livrarii in valoare de 15 lei ( TVA inclus) este suportat de beneficiar, la care se adauga si taxa de asigurare a transportului in valoare de 1% + TVA din valoarea produsului comandat.
  • Produsele vandute prin intermediul site-ului smart-products.ro se pot ridica si personal.

 

Durata livrare comanda

Pentru comenzile livrate prin Curier timpul de livrare mediu este 1-3 zile*.


* La durata de livrare a comenzii se adauga durata de procesare a comenzii.