Eşti aici

×

Informatii despre livrare

Metode de livrare

Produsele comandate pe smart-products.ro pot fi livrate folosind expedierea prin intermediul firmelor de curierat FAN COURIER sau DPD cu livrare in toata tara (in aria de acoperire Fan Courier  sau DPD).

Procesare comanda

Procesarea comenzii dumneavoastra se face in 24 - 48 de ore de la inregistrarea acesteia, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 - 18:00. In unele cazuri speciale cand firma de curierat Fan Courier este foarte aglomerata ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 5 zile lucratoare.

Comenzile inregistrate in zilele de sambata si duminica vor fi preluate si procesate in ziua de luni a urmatoarei saptamani. Comenzile plasate dupa ora 18:00 se vor procesa in ziua urmaotare. 

Costuri de livrare

Pentru comenzile livrate prin FAN COURIER:

  • La comenzile mai mari de 200 lei (inclusiv) se ofera livrare gratuita. Livrarea telefoanelor mobile nu se incadreaza in aceasta oferta!
  • La comenzile sub 200 lei costul de livrare este 15 lei cu TVA INCLUS.
  • La comenzile pentru telefoane mobile costul livrarii in valoare de 15 lei ( TVA inclus) este suportat de beneficiar, la care se adauga si taxa de asigurare a transportului in valoare de 1% + TVA din valoarea produsului comandat.
  • Produsele vandute prin intermediul site-ului smart-products.ro se pot ridica si personal.

 

Durata livrare comanda

Pentru comenzile livrate prin Curier timpul de livrare mediu este 1-3 zile*.


* La durata de livrare a comenzii se adauga durata de procesare a comenzii.