Eşti aici
×

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless Qi

99.99RON329.99 RON
5

(3 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless QiMagicMount™ Pro Charge Qi este un suport auto cu incarcare Qi integrata, ce se monteaza pe bordul sau geamurile masinii.

Astfel, Scosche a introdus cea mai recenta tehnologie de incarcare fara fir Qi cu suportul auto cel mai bine vandut si astfel au obtinut o solutie perfecta de montare fara fir si incarcare in acelasi timp pentru smartphone-ul dvs.

MagicMount™ Pro Charge Qi este produs sub licenta MFi – pentru iPhone si iPad, iar incarcatorul Qi respecta standardele Samsung, LG, Apple si HTC.

Acest suport magnetic de incarcare ofera o putere de pana la 10W, facandu-l compatibil cu incarcarea rapida fara fir de la Apple si Samsung.

Nu numai ca acest suport magnetic ofera incarcarea rapida fara fir, dar are si doua puncte de contact magnetice pentru o fixare solida prin intermediul magnetilor din neodium.

Suportul are o functie avansata de siguranta, cum ar fi detectarea obiectelor straine, protejand astfel dispozitivul de supraincalzire si de a deveni un pericol potential de incendiu.

Pachetul contine: sistem de prindere cu ventuza, sistem de prindere cu adeziv, suportul QI, placutele de fixare compatibile Android / IOS, 2 x suport pentru managmentul cablurilor.

Beneficii suport auto MagicMount™ Pro Charge Qi

  • pana la 10W prin incarcare fara fir
  • siguranta si rapiditate in utilizare
  • constructia va permite acces total la toate butoanele si porturile telefonului
  • utilizare usoara, cu o singura mana
  • reglarea in patru axe cu pozitionarea piulitei de blocare pentru pozitionari nelimitate a telefonului
  • sablonul de plasare a MagicPlate™ pentru asezarea optima a placilor metalice nemagnetice pentru a asigura performanta maxima de incarcare
  • compatibil cu Apple iPhone 8 si X, Samsung Galazy S6 / S6 Edge, S7 / S7 Edge, S8 / S8 Plus,  precum si dispozitivele cu functii Qi de la Google ™, Microsoft ™, LG ™, HTC ™ și Motorola ™, Sony® si Blackberry®

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu incarcare wireless Qi

Comentarii

5

Dragos Bodea
Buna ziua. As fi curios de 2 lucruri: 1. Acest mount este compatibil (poate sustine) si un Galaxy tab 4 (10inch) ? 2. Daca poate fi mutat materialul ce se lipeste pe spatele device-ului, de la un device la altul? Multumesc!
5

Marian
Face toti banii
5

Andrei
Util!

Produse similare