Eşti aici
×

Sonerii wireless video inteligente WiFi

O modalitate usoara de a va proteja impotriva furturilor de proprietati, a invaziei la domiciliu sau chiar a solicitantilor nedoriti, este sa identificati cine se afla la usa dvs. inainte de a o deschide. O sonerie wireless video inteligenta este un prim pas in acest sens pentru ca va permite sa vedeti si sa vorbiti cu persoana din fata usii, dar si inregistreaza imagini ale vizitatorilor care se apropie de usa in timp ce sunteti plecat sau atunci cand nu raspundeti. De obicei, aceste dispozitive folosesc WiFi pentru a transmite un flux video direct pe telefonul dvs. De asemenea, ofera si o varietate de functii, inclusiv stocare video in cloud, detectie de miscare, sirene si interoperabilitate cu incuietori inteligente si alte dispozitive din casa.

Aveti nevoie de o sonerie video inteligenta cu fir sau fara?

Atunci cand alegeti o sonerie smart, trebuie sa decideti de la inceput daca doriti un dispozitiv wireless care functioneaza cu baterii sau un dispozitiv care sa trebuiasca conectat la reteaua electrica pentru a functiona. Desigur, o sonerie wireless este mult mai usor de instalat, intrucat nu trebuie sa legati niciun fel de fire. Dezavantajul in aceasta situatie este ca in general bateriile acestor sonerii se termina destul de repede, in functie de utilizare rezista intre doua si sase luni. De asemenea, daca temperaturile exterioare sunt scazute, atunci bateriile vor tine si mai putin.

Caracteristici sonerii inteligente wireless

Soneriile video au toate formele si dimensiunile. Modelele cele mai putin costisitoare tind sa fie dispozitive voluminoase, cu optiuni de culoare limitate, in timp ce multe dintre modelele mai scumpe sunt subtiri, elegante si vin intr-o varietate de finisaje care sa completeze intrarea in casa ta.

Orice sonerie inteligenta de calitate trebuie sa fie dotata cu o camera video cu rezolutie buna, care sa trimita alerte de securitate pe telefon si un flux video atunci cand este apasat butonul soneriei. Videoclipul este accesat printr-o aplicatie mobila, care de asemenea este utilizata pentru instalarea dispozitivului, configurarea setarilor wireless si configurarea alertelor. Cu siguranta veti plati mai mult pentru soneriile smart care ofera rezolutie 1080p, detectie de miscare, audio in doua sensuri care va permite sa vorbiti cu oricine se afla acolo. De asemenea, pentru a evita alertele eronate datorate trecerii masinilor sau a animalelor, cautati o sonerie care sa va ofere zone de miscare personalizabile.

Alte caracteristi ale soneriilor video inteligente wireless pot include tehnologia de recunoasterea fetei care identifica vizitatorii dupa nume, tehnologia de detectare a miscarii care cunoaste diferenta dintre oameni, masini si animale, video bun pe timp de noapte (majoritatea folosesc LED-uri cu infrarosii pentru a vedea pe intuneric pana la 30 de metri).

Sonerie inteligenta vs camera de supraveghere

Soneriile inteligente si camerele de securitate pentru locuinte au foarte multe avantaje in comun. Ambele va vor arata ce se intampla in fata casei dvs, ambele ofera detectarea miscarii si inregistrarea declansata de miscare si, in cele mai multe cazuri, ambele va permit sa vorbiti cu cine este acolo. Acestea fiind spuse, simplul fapt este ca cele de securitate nu au in componenta sonerie.

Mai mult decat atat, cu exceptia cazului in care sunt actionate cu baterii, camerele de supraveghere necesita si o priza speciala pentru alimentare, care poate limita locatiile potentiale de montare. Soneriile video inteligente care au nevoie de curent electric, folosesc cablajele de joasa tensiune deja existente.