Eşti aici
×

Boxe portabile cu cel mai bun raport calitate pret!

Fara indoiala, avantajul evident al boxelor fara fir este versatilitatea. Acestea sunt foarte usor de instalat deoarece nu este nevoie de fire si cabluri, trebuie doar sa aveti o retea wireless in zona sau sa folositi tehnologia Bluetooth. De asemenea, lipsa cablurilor va ofera libertate totala in a alege pozitia boxei.

Producatorul Divoom spune ca boxele sale sunf facute cu 9% dragoste, 17% frumusete, 13% moda, 5% nebunie, 17% putere, 8% obiectiv in ultimul minut, 6% adrenalina si binenteles 25% inima. Inspiratia marca Divoom pentru constructie vine din dragostea pentru muzica. Divoom s-a concentrat pe dezvoltarea de produse audio inovatoare, care exceleaza in design si performanta audio pentru iubitorii de muzica. Placerea oamenilor in muzica mereu și oriunde, va alimenta intotdeauna cresterea constanta a acestui brand.

Pe site-ul smart-products.ro veti gasi si boxe construite de alti producatori, cum ar fi Akai sau renumitul producator HARMAN. Sub brandul HARMAN veti regasi alte nume de top cum ar fi AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® si Revel®, toate admirate de audiofili si muzicieni din intreaga lume.

Avantaje boxe portabile Bluetooth

Wireless si portabile

O problema majora pe care o intampina oamenii din cauza boxelor traditionale este ca firele lor se incurca foarte rau, iar descurcarea necesita adesea mult timp si efort care pare frustrant. Boxele Bluetooth sunt concepute pentru a scapa de aceasta problema.

Mai mult, de cele mai multe ori acestea au si dimensiuni mici, care le fac sa fie portabile. In acest fel va puteti bucura de calitate atunci cand ascultati muzica favorita, indiferent de locatie.

Eficiente energetic

Este fascinant sa stiti ca nu este nevoie sa conectati boxele Bluetooth portabile la o priza electrica. Acestea sunt alimentate fie cu baterii de unica folosinta, fie cu acumulatori reincarcabile si nu consuma deloc multa energie. Exista boxe de acest fel care pot functiona cu un acumulator reincarcat si 24 de ore, depinde doar de capacitatea acestuia.

Calitatea sunetului

Calitatea audio a acestor difuzoare este suficient de buna pentru a va oferi o auditie placuta si de calitate cand ascultati muzica. De asemenea, este fascinant sa stii ca poti folosi boxa si in momentul prezentarilor in birou. Sunetul ajunge la toti cei prezenti in sala de conferinte. Sau puteti folosi boxa atunci cand mergeti la picnic sau faceti o petrecere la piscina.

Instalare foarte usoara

Instalarea si utilizarea acestor boxe portabile este extrem de usoara. De cele mai multe ori trebuie doar sa descarcati aplicatia dedicata pe telefon si sa conectati boxa prin WiFi sau Bluetooth. Totul dureaza 1-2 minute si apoi puteti folosi boxa asa cum doriti.

In afara de aceste avantaje, puteti gasi boxe mai ieftine decat optiunile conventionale. Puteti gasi modele elegante, intr-o gama diversificata de culori la moda. Este fascinant faptul ca se gasesc chiar si boxe portabile ce nu arata a boxe, avand diferite forme de piese decorative.