Eşti aici
×

Baterii GoPro si alte camere video sport

Una dintre cele mai des intalnite probleme in cazul camerelor video sport de actiune, este durata scurta de viata pentru baterii GoPro. De indata ce incepeti sa cautati o astfel de camera de actiune, veti auzi plangeri cu privire la durata de viata a bateriilor si cat de repede se termina acestea.  

Bateriile GoPro si cele pentru camerele video sport de actiune sunt necesare daca vrei sa nu ramai niciodata in mijlocul actiunii fara posibilitatea de a filma din cauza bateriei terminate. Totul este atat de simplu, doar inlocuiesti bateria GoPro Hero descarcata cu una noua si iti poti continua filmarea fara a intrerupe distractia.

Bateriile camerelor video si nu numai, se pot consuma mai repede in conditii extreme de caldura sau frig astfel incat nu vei putea stii niciodata cu exactitate cat vei putea filma, de aceea este indicat sa ai mereu de rezerva macar o baterie GoPro. Bateriile si acumulatorii de rezerva sunt o parte din accesoriile GoPro necesare pe care orice persoana care iubeste sa foloseasca aceste camere video de actiune le are asupra sa.

Astfel, daca sunteti o persoana pasionata de filmari cu o camera de actiune, sfatul nostru este sa aveti intotdeauna in buzunar de rezerva, baterii GoPro Hero 6 sau pentru alte marci si modele de camere.