Eşti aici
×

Sistem de alarma inteligent cu senzori de miscare si magnetici

Linistea noastra merita toti banii din lume, insa un sistem de alarma inteligent nu trebuie sa fie neaparat si scump. Este adevarat ca in general un astfel de sistem de alarma necesita contracte cu firme specializate si instalare profesionala, insa exista acum pe piata si sistemele inteligente pe care le puteti monta singuri.

Avantajele unui sistem de alarma smart complet sunt nenumarate:

Monitorizare 24/7

Veti avea acces permanent asupra sistemului si a camerelor instalate. Ori de cate ori doriti sa verificati ce se intampla acasa puteti intra cu usurinta pe telefon pentru a vedea cu exactitate. De asemenea, ori de cate ori apare o bresa de securitate veti fi anuntat pe telefon pentru a lua masurile necesare.

Senzori de miscare si magnetici

Un sistem de alarma complet pentru securitatea casei aduce de la sine si cativa senzori speciali, senzori pentru usi si geamuri si senzori de miscare. Senzorii de usi si geamuri sunt foarte utili pentru a va anunta ori de cate ori usa sau un geam este deschisa.

Alarma inteligenta

O alarma care suna foarte puternica si lumineaza ar putea pune pe fuga orice intrus. De asemenea, o astfel de alarma smart, va poate anunta pe telefonul mobil ori de cate ori este declansata.

Conexiune dubla

Un sistem de alarma inteligent functioneaza atat prin WiFi cat si prin reteaua GSM. Dar poate functiona si cu ambele variante, deoarece o persoana rau intentionata poate taia cablul de Internet, moment in care poate intra in actiune si sa ii preia functiile conexiunea 4G.

Prevenirea incendiilor

Un astfel de sistem de alarma inteligent cu siguranta trebuie sa contina si un detector de fum care sa va ajute sa preveniti incendiile. Ori de cate ori detecteaza senzorul fum, veti primi o notificare de urgenta pe telefon pentru a putea lua masurile necesare.