Eşti aici
×

Suport Magnetic MagicMount™ Surface 2

59.99RON99.99 RON
0

Cod:
MS2I
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Universal
24 - 48h
24 luni
Suport Magnetic MagicMount™ Surface 2 (Negru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suportul acesta se poate monta pe orice suprafata metalica. Avand doua fete, MagicMount Surface 2 se ataseaza cu o parte pe orice suprafata metalica, iar pe cealalta parte veti monta dispozitivul mobil.

 

Montarea dispozitivului este usoara

Odata ce aplicati MagicPlate ™ pe dispozitiv sau pe carcasa acestuia, asa cum se vede in imaginea alaturata, nu mai trebuie decat sa apropiati dispozitivul mobil de suprafata magnetica, moment in care dispozitivul se blocheaza instantaneu. Designul elegant, fara suport, functioneaza perfect cu dispozitivele mai mari, permitandu-va sa pozitionati ecranul pentru o vizualizare optima.

Suport Magnetic MagicMount™ Surface 2
Suport Magnetic MagicMount™ Surface 2

 

Magneti puternici, 100% siguri

Acesti magneti puternici vor tine dispozitivul mobil in siguranta. Acestia sunt 100% siguri pentru telefoanele inteligente, tablete, GPS si alte dispozitive mobile. Nu functioneaza cu dispozitivele iPod Classis sau alte dispozitive ce au un hard disk intern. Campurile magnetice puternice ale acestor magneti sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele cu hard disk.

 

Optiuni de plasare pentru MagicPlate™

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie. * MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Suport Magnetic MagicMount™ Surface 2

Produse similare