Eşti aici
×

Contoare si sigurante inteligente!

Un contor inteligent este un dispozitiv cu un sistem digital de comunicatie bidirectionala care masoara atunci cand folositi energia electrica si, de asemenea, cat de mult consumati. De asemenea, marele avantaj al acestor contoare smart este ca puteti vedea toate aceste informatii utile direct pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiilor dedicate.

Avantajele unui contor inteligent

Contoarele inteligente pot trimite informatii direct companiei de electricitate, astfel nu va mai trebui sa cititi si sa introduceti indexul manual.

Conexiunile si deconectarile sunt mai ieftine. Un contor inteligent poate fi pornit si oprit de la distanta.

Mai precis, transparent si fiabil - puteti accesa informatii detaliate, in timp real, despre cantitatea de energie electrica pe care o utilizati. Acest lucru va poate ajuta sa economisiti bani la facturi.

Panouri solare - atunci cand instalati panouri solare, indiferent ca le utilizati cu baterii sau vreti sa deveniti prosumator si sa injectati energia in retea, veti avea nevoie obligatoriu de un smart meter.

Ce este o siguranta inteligenta?

O siguranta inteligenta este un dispozitiv electronic care poate opri sau porni un circuit electric, poate monitoriza si colecta informatii despre utilizarea si incarcarea circuitului. Sigurantele inteligente pot inregistra si trimite informatii despre starea circuitelor si echipamentelor prin Internet, in timp real. Acest produs mai poate fi numit si intrerupator de circuit.

De asemenea, un astfel de produs, poate monitoriza si inregistra consumul de energie a aparatelor electrice, statistici de putere orara, zilnica si lunara si poate seta timpul pentru a controla incarcarea aparetelor electrice in functie de situatia proprie a utilizatorului.