Eşti aici
×

Accesorii de schimb & protectie pentru trotinete electrice

Piata trotinetelor electrice atat pentru adulti cat si pentru copii este in plina expansiune in acest moment, asadar accesoriile de protectie, piesele de schimb sunt necesare. Asadar, pe siteul nostru veti gasi si o serie de accesorii potrivite pentru siguranta si protectia dumneavoastra.

Ce accesorii exista pentru trotinetele electrice?

Chiar daca nu este obligatoriu, purtarea castii de protectie este recomandata si pentru trotinetele electrice. Intrucat mergeti pe sosea in acelasi mod ca si cei cu bicicleta, masina sau camion, exista aceleasi riscuri si pentru voi.

De asemenea, pentru protectia trotinetei exista incuietori sau lanturi special concepute pentru a le lega atunci cand le lasati nesupravegheate. Pentru spatiu suplimentar de depozitare exista diferite genti pe care le puteti achizitiona. 

Daca preferati o trotineta electrica cu scaun, exista, de asemenea, diferite scaune atat pentru adulti cat si pentru copii.

Daca nu doriti sa asteptati cateva ore pentru a se incarca bateria, veti gasi baterii de schimb sau baterii suplimentare pentru a mari autonomia.

In aceasta categorie de accesorii veti gasi si multe piese de schimb, cum ar fi: discuri de frana, etrieri, anvelope, motoare, suspensii si multe alte lucruri de care ati putea avea nevoie.