Eşti aici

×

Termeni si conditii

 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online Smart-products.ro

Accesul si vizitarea acestui website se supune tuturor termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia. 

Acesti Termeni si Conditii guverneaza relatia comerciala dintre Smart Products SRL si Client in legatura cu intreaga operatiune de vanzarea on-line de catre Smart Products catre  Client  a produselor ce sunt prezentate pe Smart-products.ro .

Smart Products I&D SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului smart-products.ro isi rezerva in exclusivitate dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare in prealabil. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale.  Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor ce vor accesa pagina de web a  magazinului online Smart-products.ro  vor fi cele afisate la data la care se  efectueaza  comanda de achizitionare de Produse. Smart Products SRL. se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor .

Scopul Smart Products SRL este de a oferi Clientilor informatii corecte si de actualitate in legatura cu prodesele pe care intelege sa le ofere la vanzare in cadrul magazinului on line .

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora. Contractul reprezinta o comanda confirmata de catre vanzator.

Smart Products SRL este autorul Site-ului smart-products.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de smart-products.ro pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, este interzis a fi  reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris in prealabil al firmei Smart Products I&D SRL.

Orice comanda online, prin e-mail sau telefonica reprezinta acordul Clientului  de a respecta termenii si conditiile site-ului asa cum sunt ele precizate pe site la acel  moment. Acceptand  Termenii si Conditiile , Clientul confirma ca a fost informat prin intermediul  smart-products.ro in legatura cu toate elementele esentiale, respectiv:  pretul total al Produselor achizitionate (si taxele incluse),costuri suplimentare de transport, livrare, taxe postale (daca este cazul) sau orice alte costuri aferente  Produselor ,perioada de valabilitate a ofertelor si/sau preturilor pentru Produsele achizitionate.

“Clientul” este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe www. smart-products.ro  si a carui comanda a fost acceptata de catre Smart Products SRL. Smart-products.ro este un magazin online administrat de Smart Products SRL.

 Produsele comercializate prin intermediul paginii web smart-products.ro  pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara insa  a se limita la acestea) in limita prevederilor legale: produse electronice,  foto, video, telefoane, gadgeturi, acumulatoi, accesorii etc.

Smart Products  asigura clientii de faptul ca va depune toate diligentele astfel incat utilizarea smart-products.ro sa se realizeze in conditii de :

- securitate prin intermediul certificatului autorizat SSL, ce protejeaza utilizatorul la conexiunea cu site-ul www.smart-products.ro, fara insa sa garanteze in nicio imprejurare asupra calitatii smart-products.ro atat din punct de vedere functional si/sau tehnic cat si al virusilor ce ar putea  exista .

- confidentialitate, simultan insa cu obligatia Clientului de a pastra confidentialitatea datelor sale de identitate , responsabilitatea pentru orice consecinte generate de divulgarea uneia/unora dintre acestea catre terti, apartinand in exclusivitate Clientului,indiferent  daca divulgarea are drept cauza un act  intentionat sau este un act generat de neglijenta sau imprudenta. 

Produsele Smart-Products.ro

Preturile se pot actualiza fara notificari in prealabil, la alegerea exclusiva a Smart-Products .

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul Smart-Products.ro, toate preturile incuzand TVA-ul de 19%

Produsele comercializate prin intermediul Smart-Products.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in viguare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, Smart-Products.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita in termen de 15 zile calendaristice returnarea acestuia pentru inlocuirea sau rambursarea contravalorii.

In cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, Smart Products I&D SRL. nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.

Procedura de efectuare a comenzii de produse

Comenzile se pot efectua direct prin intermediul site-ului smart-products.ro, prin intermediul formularului de contact sau telefonic la numerele 0722364938 sau 0733108399, de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00. 

Clientul isi va da acordul ca accepta acesti Termeni si Conditii , urmand totodata sa precizeze daca este sau nu  de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca  Clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile nu va avea posibilitatea  de a plasa o comanda pentru a achizitiona  anumite  produse din magazinul on-line Smart-Products.ro

 Smart Products isi rezerva dreptul de a refuza confirmarea unei noi comenzi lansate de Client in cazul in care acelasi Client mai are cel putin o livrare din partea Smart Products care a fost deja refuzata.

Toate ofertele si produsele care sunt prezentate pe site-ul  Smart-Products.ro  sunt considerate a fi disponibile numai in limita stocului existent la momentul la care are loc plasarea comenzii sub rezerva faptului ca  Smart Products  are  dreptul de a anula orice comanda in situatia in care Produsul ce a fost comandat de Client  nu se mai afla  in stoc la momentul la care se confirma comanda. Smart Products poate oferi Clientului in anumite cazuri speciale posibilitatea de a alege un Produs cu caracteristici similare in schimbul Produsului comandat initial, fara costuri suplimentare in sarcina Clientului, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

Smart Products are dreptul de a organiza campanii promotionale de tipul  Black Friday, Paste, Craciun, si nu numai , situatie in care  comenzile lansate de catre Clienti vor fi onorate si livra in limita stocului disponibil. In situatia in care simultan  exista lansate mai multe comenzi pe acelasi produs trimise de Clienti diferiti, Comenzile vor fi livrate in ordinea intrarii acestora.

Pentru orice comanda plasata de Client pe baza unui voucher de cumparaturi, Clientul este obligat sa respecte anumite conditii. Modalitatea si conditiile in care se utilizeaza un  voucher vor fi anuntate pe site la momentul la care se va lansa o asemenea oferta de cumparare pe baza unor  vouchere  pe site-ul  Smart-Products.ro

Modalitati de plata

In schimbul vanzarii Produsului, Clientul are obligatia de a achita catre Smart Products  ,pretul acestuia, astfel cum acesta este mentionat pe site-ul site-ul  Smart-Products.ro  . Toate costurile aferente livrarii trebuie platite de catre Client, respectiv pretul de achizitie al Produsului  (inclusiv TVA) si costuri  de livrare.

Plata se poate efectua ramburs, la livrarea produsului de catre firma de curierat sau clientul poate sa plateasca in avans, pe site-ul smart-products.ro, prin intermediul sistemului de plati PO (plationline.ro), folosind una dintre modalitatile de plata acceptate de sistem. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al detinatorului de card ca OnlinePay sau Plationline. Comanda cu factura este posibila numai in mod exceptional cu acordul prealabil al Smart Products I&D SRL. In cazul unei stornari, clientul suporta toate cheltuielile care se ivesc. In cazul platilor in avans livarea se va face dupa intrarea banilor in contul Smart Products I&D SRL.

Comenzile trebuie efectuate integral, in caz contrar nu se va onora comanda.

Ne rezervam posibilitatea ca in unele cazuri sa solicitam plata in avans!

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru aceste tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele smart-products.ro. 

Comenzile plasate pe site-ul Smart-Products.ro si achitate cu cardul sunt procesate 3D secure de catre http://www.plationline.ro/ in numele smart-products.ro.

Plata in rate prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
  • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
  • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
  • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
  • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Plata in rate cu cardul BT (Banca Transilvania)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda. 

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si ai parte de: rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet.

Pentru informatii intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273 - apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264 594 337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Plata in rate prin BRD Finance

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul smart-products.ro in 6 rate fara dobanda, la orice comanda.

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, numarul de contact este 021 301 48 30.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul firmelor de curierat rapid TNT, DPD si Fan Courier in zilele de Luni pana Vineri intre orele 9:00 – 18:00 la adresa de livrare mentionata de Client

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si pana la 72 ore lucratoare. In unele cazuri speciale si perioade aglomerate ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 10 zile lucratoare.

Smart-Products.ro are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor telefonic, prin e-mail sau SMS.

Daca Clientul nu este  gasit la adresa mentionata ca fiind cea de livrare a comenzii , acesta va fi contactat telefonic de catre Curierul.  In situatia in care Clientul  nu va putea fi gasit la adresa de livrare indicata de un numar de 3 ori sau daca intervine refuzului Clientului exprimat in fata delegatului firmei de curierat rapid de a primi coletul aferent unei comenzi,confirmate , Smart-Products are dreptul sa considere anulata comanda, fara ca acest lucru sa genereze ulterior in sarcina sa eventuale despagubiri sau obligatii , exceptand obligatia returnarii in termenul  de 14 zile lucratoare (calculate de  la momentu la care curierul a stabilit imposibilitatea livrarii comenzii fie ca urmare a refuzului primirii comenzii de catre Client fie a imposibilitatii de a stabili legatura cu Clientul ) a sumelor achitate in avans , in situatia in care s-a efectuat de catre Client  plata anticipate a produsului. Daca anularea comenzii este rezultatul culpei Clientului toate costurile  aferente operatiunii de returnare a sumelor platite in avans vor fi suportate de catre Client, urmand ca suma returnata acestuia din urma sa fie diminuata cu  valoarea acestor costuri..

Receptia produselor reprezinta acceptul Clientului ca produsele au ajuns in stare buna la destinatie.

Costul de transport este de 15 Lei , taxa fixa, cu exceptia telefoanelor mobile unde se adauga si o taxa de asigurare a transportului in valoare de 2% din pretul telefonului mobil comandat. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 200 Lei, exceptand comenzile de telefoane mobile, clientii pot selecta casuta Transport Gratuit. Smart Products I&D nu garanteaza respectarea timpului de livrare ales de client, previzibil, precum nici pentru intregimea realizarii comenzii. Daca, contrar asteptarilor, un produs nu mai este livrabil sau daca presupune o durata de livrare extrem de lunga, sumele platite in avans vor fi restituite. O contactare reciproca este necesara pentru clarificarea detaliilor.

Dreptul de proprietate precum si riscurile asupra Produsului se vor transmite de la Smart-Products catre Client la data la care are loc efectiv  livrarea Produsului si semnarea confirmarii de primire, cu conditia ca respectivul Client sa fi efectuat plata Produsului fie in avans fie lucratorului  firmei de curierat rapid care va emite in acest sens o chitanta doveditoare.
Daca  Clientul nu achita integral pretul Produsului/produselor  la momentul livrarii, coletul in care se afla ambalat acesta/acestea  va fi readus de catre firma de curierat  la locatia Smart-Products ,comanda Clientului urmand sa fie considerate anulata.

Compensari
Clientul are dreptul la compensari numai atunci cand plangerile au fost constatate de catre autoritatile competente sau daca au fost recunoscute explicit in scris de catre Smart Products I&D SRL.

Dreptul retinut asupra  proprietatii
Marfa livrata ramane in proprietatea Smart Products I&D SRL pana in momentul efectuarii tuturor platilor sau satisfacerii altor pretentii ale Smart Products I&D SRL catre client.

Garantii

Produsele ce sunt achizitionate de Client prin intermediul Smart-Products.ro vor fi insotite de factura, certificatul de garantie al produsului si, instructiunile de utilizare furnizate de producator .Clientul are dreptul de a  beneficia de garantie numai in conditiile in care prezinta in original factura si certificatul de garantie.

Clientul trebuie sa sesizeze defectele marfii livrate imediat la livrare. Daca plangerea este indreptatita si Smart Products I&D SRL este responsabila pentru defect, atunci fie comanda este inlocuita, fie se ofera o reducere, la alegerea Smart Products I&D SRL. Daca o reducere sau o inlocuire nu este posibila sau aceasta livrare de inlocuire intarzie, atunci clientul poate solicita o reducere a pretului de cumparare sau anularea comenzii.In cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat sa returneze toata marfa, iar costurile returnarii sunt suportate de Smart Products I&D SRL.

Smart Products I&D SRL raspunde numai de daune ce tin exclusive de produsele livrate. Alte pretentii ale clientului – indiferent  pe ce baza legala – sunt excluse.
In cazul lipsei unei caracteristici garantate importante sau in cazul intentiei sau a neglijentei grave de partea Smart Products I&D SRL, restrangerea domeniului de raspundere stipulat anterior nu este valabila.
Raspunderea celor stipulate mai sus se face pe baza normelor comerciale. O raspundere pentru daune aparute in urma defectelor este exclusa.

Daca pe site-ul Smart-Products.ro se vor comercializa produse resigilate (evidentiate in mod corespunzator pe site) , acestea  vor avea 1 (un) an de zile termen de garantie

Dreptul De Retragere

Clientul persoana fizica are dreptul legal de a notifica Smart Products I&D SRL asupra faptului ca renunta la achizitionarea Produsului, fara penalitati si fara sa fie obligat sa invoce vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a Produsul.

Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform “Ordonanța de Urgentă 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Daca utilizeaza dreptul de returnare, marfa trebuie expediata imediat inapoi la Smart Products I&D SRL, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor din motive de nemultumiri, sau documentare eronata din partea clientului, vor fi suportate direct de client. Cheltuilile de transport pentru returnarea produselor din motivul defectiunilor din fabricatia, vor fi suportate de Smart Products I&D SRL. 

Avand in vedere ca  Smart Products ofera gratuitate la livrare pentru comenzile ce depasesc 200 Ron ,exceptand comenzile de telefoane mobile ,in cazul in care Clientul returneraza Produsul se oblige sa suporte atat  cheltuielile directe de livrare aferente returnarii marfii cat si costurile initiale de transport al comenzii  de la Smart Products  la Client (pentru care a beneficiat de gratuitate) .

In orice alta situatie (cu exceptia celor de la paragraful anterior)cand Clientul returneaza comenzile cu valoare mai mica de 200 lei sau returneaza comenzi ce au vizat ca produse telefoane mobile,  Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor. Adresa la care Clientul va trimite Produsele este urmatoarea: Str. Valea Pasarii, Vila nr1G, Otopeni, Ilfov. Smart Products  nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care Clientului a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de Smart Products 

Produsele din categoria electronice (ex: telefoane, tablete etc.) pe care Clientul a inteles sa le paroleze  inainte de a fi returnate, trebuie  insotite de parola sau aceasta sa fie in totalitate eliminata de catre Client in prealabil returnarii .

Dupa primirea returnarii (intrarea) Smart Products I&D SRL se obliga la restituirea pretului de cumparare. Smart Products rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Clientului excluzand, după caz, costurile livrării tur-retur, fără întârziere nejustificată , nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de catre Client de decizia de retragere in conditiile in care Smart Products  isi asuma responsailitatea de a recupera el insusi bunurile. Pe cale de exceptie, avand in vedere ca  Smart Products recupereaza produsele livrate Clientului prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier , Smart Products  are dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării prin magazinul on line sau până la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului care sa dovedeasca ca acesta a trimis produsele către , Smart Products  .

Smart Products  are obligatia de a emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia, mai putin costurile de transport tur-retur

Pana in momentul preluarii marfii de catre Smart Products I&D SRL raspunderea/riscul este al clientului. Dreptul clientului asupra restituirii pretului de cumparare este valabil doar daca marfa returnata se gaseste in aceeasi stare ca si la primirea comenzii de catre client. Produsele returnate nu trebuie sa fie deteriorate, nu trebuie sa fie zgariate, indoite crapate, ciobite, sa nu aiba alte defecte de folosire.
Returnarea baniilor se va face prin virament bancar, intrun cont indicat de clientului cumparator. Smart Products va mentiona in factura storno emisa catre client, in cazul de virament in cont cu numele de titular diferit. 

Daca marfa returnata de client nu se afla in aceeasi stare ca si la primirea comenzii, insotita de factura, ambalaje originale si accesoriile aferente, Smart Products I&D SRL are dreptul de a alege sa restituie doar o parte din pretul de cumparare sau sa nu accepte retunarea produsului. In cazul in care produsul nu este ambalat corespunzator in amabalajul original, clientul va fi singurul raspunzator de orice deteriorare in timpul transportului.

Smart Products  are obligatia de a emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia cu exceptia costurilor de livrare tur-retur, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14zile de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract a Clientului. Smart Products  nu este  obligat sa ramburseze costurile suplimentare daca un Client a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Smart Products.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

FLASH DEALS

Smart Products I&D SRL realizeaza in mod regulat campanii de reduceri intitulate "Flash Deals" pe pagina https://www.smart-products.ro/flash-deals. Termenii si conditiile pentru aceste campanii de reduceri sunt urmatoarele:

- ofertele speciale sunt disponibile in limita stocului disponibil sau pana la finalizarea campaniei.

- comenzile venite in timpul campaniilor "Flash Deals" vor fi onorate in mod identic ca restul comenzilor de pe site.

- produsele participante la campaniile "Flash Deals" sunt produse noi, sigilate.

- Smart Products I&D SRL isi rezerva dreptul de a modifica ofertele prezente in "Flash Deals" in timpul derularii campaniilor in baza stocului disponibil sau a nevoilor recurente ale firmei.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Clientului ii sunt recunoscute  urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale personale furnizate Smart-Productscu ocazia lansarii unei comenzi ,  sa fie ulterior prelucrate in scop de marketing.

Orice incercare de accesare a  datelor personale ale altui client/utilizator , de a modifica continutul smart-products.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza smart-products.ro este considerata ca tentativa de fraudare a smart-products.ro si da dreptul Smart-products sa sesizeze organele abilitate pentru punerea in  miscare a  cercetarii  penale impotriva persoanei/persoanelor  care se fac vinovate de davarsirea faptei ilicite sus mentionate 

 

Solutionarea problemelor. Legea aplicabila

Legea aplicabila este legea romana .

Cea mai usoara cale de a solutiona orice problema este sa ne contactati pe unul din numerele de telefon 0722364938 sau 0733108399 sau sa ne scrieti pe adresa de mail office@smart-products.ro intre orele 9.00 – 18.00 de luni pana vineri.

In conditiile in care Smart Products si Clientul nu reusesc sa rezolve amiabil divergenta aparuta , litigiul urmeaza sa fie  inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente .

Clientul ori de cate ori doreste sa formuleze o reclamatie o va adresa Smart Products  in termen de maxim de 5 zile de la data aparitiei motivului pentru care s-a decis formularea acelei  reclamatii. Smart Products  este obligat sa furmizeze raspunsul Clientului la acresa mentionata de acesta din urma In termen de maxim 20 zile de la primirea acesteia.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Smart-Products I&D SRL este inregistrat in Romania, si are datele: CUI RO32806659 Numar Registru J40/1917/2014, adresa: Serg. Gheorghe Latea, nr.18, sector 6 Bucuresti.