Eşti aici

×

Suport MagicMount Pro XL

89.99RON169.99 RON
0

Cod:
MPTFM
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Universal - dispozitive mobile pana la 12" 
24 - 48h
24 luni
Suport MagicMount Pro XL
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

 

Mai mare, mai puternic

MagicMount Pro XL este aici! Acest suport este special conceput pentru tablete si alte dispozitive mai mari. Acest dispozitiv are magneti mai mari si mai puternici pentru a va asigura in siguranta tableta sau alte gadget-uri mai mari pe bordul masinii, pe blatul de la bucatarie sau pe faianta din baie. Produsul vine cu placa metalica MagicPlate inclusa.

Suport MagicMount Pro XL
Suport MagicMount Pro XL

 

Suporturi 100% sigure si puternice

MagicMount PRO este construit cu magneti cu 30% mai puternici decat vechea generatie de MagicMount. Acesti magneti foarte puternici tin dispozitivul mobil in siguranta chiar si pe drumurile cu gropi si denivelari si sunt 100% sigure pentru smartphone sau GPS.
* Nu functioneaza cu iPod Classic sau alte dispozitive hard disk. Campurile magnetice produse de acesti magneti neodim sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele hard-disk.

 

Optiunile de plasare

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie.
* MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Suport MagicMount Pro XL

Produse similare