Eşti aici
×

Intrerupatoare wireless inteligente WiFi

Cu iluminarea inteligenta iti poti controla luminile cu ajutorul telefonului, cu vocea sau le poti programa sa porneasca sau sa se opreasca automat. Prin intermediul iluminarii inteligente puteti chiar economisi bani cu energia electrica sau puteti imbunatati securitatea casei dvs.

Ce este un intrerupator wireless inteligent?

Un intrerupator smart este un comutator normal care se monteaza in perete pentru a controla luminile, un ventilator sau o priza. De asemenea, fiind smart, puteti controla toate acestea si prin intermediul telefonului printr-o aplicatie dedicata. Acest lucru va permite sa porniti luminile direct din telefon, indiferent ca sunteti acasa sau undeva departe, important este sa aveti acces la Internet.

De ce am nevoie de un intrerupator wireless inteligent?

Aceste dispozitive nu numai ca ofera siguranta si securitate in timp ce sunteti departe, dar va ajuta si sa monitorizati consumul de energie si va pot ajuta sa reduceti costurile cu factura de energie electrica. Prin conectarea acestui produs cu aplicatia mobila, puteti controla iluminarea de pe dispozitivul mobil prin doar cateva comenzi rapide.

Intrerupatoare inteligente vs. becuri smart

Exista o gama foarte variata de becuri inteligente pe piata pe care le puteti controla direct din telefon, asadar de ce ai avea nevoie si de intrerupatoare inteligente? Intrerupatoarele fac sens atunci cand ai intr-o singura camera mai multe becuri.

Adaugarea unui intrerupator wireless smart poate fi mult mai rentabila decat adaugarea a patru sau cinci becuri smart, fiecare bec costand aproximativ cat un astfel de intrerupator.