Eşti aici

×

Suport auto magnetic MagicMount™ CD

79.99RON129.99 RON Modalitati de plata
5

(1 voturi)
Cod:
MAGCDMNT
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Universal
EAN: 
10033991061313
24 - 48h
24 luni
Suport auto magnetic MagicMount™ CD (Negru)
In stoc

Magic Mount CD este un suport auto pentru telefoane si tablete ce se monteaza in unitatea CD player a masinii dvs. Majoritatea probabil ca inca mai aveti aceste unitati in masina, dar deja nu le mai utilizati de cativa ani. Un suport auto pozitionat acolo este foarte indicat, dispozitivul mobil fiind usor de vazut si accesat.

 

Suport pentru CD-uri

Magic Mount CD este un nou sistem de montare magnetic pentru montarea convenabila a smartphone-urilor, tabletelor si multe altele. Deplasati dispozitivul in apropierea suprafetei magnetice si acesta se va bloca instantaneu pe pozitie. Magnetii puternici pastreaza dispozitivul in siguranta chiar si pe cele mai dificile drumuri.

 

Magneti puternici, 100% siguri

Acesti magneti puternici vor tine dispozitivul mobil in siguranta. Acestia sunt 100% siguri pentru telefoanele inteligente, tablete, GPS si alte dispozitive mobile. Nu functioneaza cu dispozitivele iPod Classis sau alte dispozitive ce au un hard disk intern. Campurile magnetice puternice ale acestor magneti sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele cu hard disk.

 

Optiuni de plasare pentru MagicPlate™

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie. * MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

Comentarii

5

Irina Perjoiu
Foarte bun! Recomand!

Produse similare