Eşti aici
×

Monturi, gripuri pentru aparate DSLR

Ati platit o multime de bani pentru camera DSLR impreuna cu celelalte echipamente de fotografie, asadar este de la sine inteles ca doriti sa le pastrati mereu in siguranta. O camera foto DSLR care cade, cu siguranta are sanse foarte mari sa se strice sau daca nu camera, obiectivul sigur. Acesta este motivul pentru care aveti nevoie de o curea de mana sau o curea de gat, pentru a va proteja camera impotriva caderilor.

Aceste accesorii sunt de obicei ridicol de ieftine, dar au un scop esential atunci cand vine vorba de protejarea echipamentelor de fotografie scumpe.

Cum alegem o curea pentru camera DSLR sau un grip?

Alegeti calitatea in locul aspectului – cele doua nu se exclud reciproc, dar exista o multime de curele de mana sau de gat foarte frumoase, dar prost realizate. Oricat de la moda ar putea fi o curea de gat ar trebui sa va uitati mai inainte la cat de bine este fabricata. In primul rand materialul si cusaturile sunt de incredere? Nu va doriti sa ajungeti la o camera DSLR sparta.

Cunoaste-ti camera inainte de a cumpara o curea de mana – pentru a alege cureaua potrivita, trebuti sa stiti cum preferati sa folositi camera foto. O tineti de cele mai multe ori in mana? Atunci va trebui o curea de mana. Va place sa o tineti pe gat sau pe umar? Atunci o curea de de umar pentru DSLR este alegerea mai buna.

Pastrati curelele DSLR vechi – chiar daca noua dvs curea de gat sau de mana este perfecta pentru 99% din timp, veti dori sa aveti optiuni de rezerva pentru acel 1%. Cei mai multi fotografi au mai multe curele DSLR pentru a fi acoperiti in orice situatie, de la o sedinta foto in studio si pana la o drumetie montana.

Tineti cont de respirabilitatea materialului – cel mai bine ar fi sa va orientati spre o curea care sa nu va faca sa transpirati, mai ales atunci cand o tineti pe gat, pentru ca va deveni foarte inconfortabila.