Eşti aici
×

Acumulator pentru Syma - X5C X5SW X5SC X5A X5 - 3.7V 680mAh

59.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Dronele sunt niste gadgeturi foarte interesante cu care ne putem distra destul de mult timp. Din pacate insa, capacitatea bateriilor cu care ele vin este de cele mai multe ori destul de mica, probabil insuficient pentru o singura utilizare.

La fel cum pentru alte gadgeturi exista baterii de schimb pentru a nu ne limita distractia, la fel putem  proceda si cu dronele.

Astfel, Smart Products va ofera acest acumulator de schimb cu o capacitate de 680 mAh, compatibil cu dronele Syma - X5C X5SW X5SC X5A X5.

Aceste baterii LiPo sunt de inalta calitate si va ofera un zbor de aproximativ 7-8 minute, gratie capacitatii lor de 680mAh.

Usor de schimbat
De cele mai multe ori este destul de dificil sa scoateti bateria din drona. Astfel, am decis sa adaugam la aceste baterii un mecanism de care sa puteti trage cu usurinta, pentru a nu mai fi nevoiti sa le scoateti tragand de cablurile electrice.

Spatiu de numerotare
Pentru a tine evidenta bateriilor dvs LiPo este de ajutor sa le puteti numerota. Am lasat un loc special pe fiecare baterie unde puteti scrie numarul ei, astfel o sa fie mai usor sa stiti ce baterie este incarcata sai ce baterie trebuie sa o incarcati.

Dimensiuni: 42.5mm x 24.5mm x 8.0mm

Acumulator pentru Syma - X5C X5SW X5SC X5A X5 - 3.7V 680mAh

Capacitate: 680 mAh
Compatibilitate: Syma X5C X5SW X5SC X5A X5
Dimensiuni: 42.5mm x 24.5mm x 8.0mm

Produse similare