Eşti aici
×

Kit protectie pentru DJI Spark

79.99RON99.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Niciun pilot de drone nu este imun la accidentele legate de elice, iar consecinta acestui lucru poate fi oricare, de la stricarea dronei si pana la rani fizice asupra altor persoane. Daca accidentul are loc intr-un loc aglomerat, sunt sanse mari sa raniti o persoana inocenta.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care aveti nevoie de un kit de protectie pentru drona dvs DJI Spark. Acest kit va salva drona din multe situatii periculoase, la fel si pe dvs ca pilot.

Durabil dar flexibil

Produsele ce fac parte din acest kit de protectie sunt realizate dintr-un plastic de foarte buna calitate, care nu se sparge de la cea mai mica lovitura. Incercati doar sa indoiti o protectie de elice si veti vedea ca nu pateste nimic.

Asigurati-va investitia

Gimbalul este componenta cea mai delicata a dronelor DJI, fiind plasata in partea de jos, foarte aproape de pamanat. Avand in vedere ca Spark nu are picioare, este foarte greu sa evitati contactul dur la aterizare dintre camera si pamant. Si in acest caz, acest kit de protectie este esential.

Kit protectie pentru DJI Spark

Produse similare