Eşti aici
×

Geanta de transport Hubsan H107C / H107L / H108 Spyder

39.99RON119.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta geanta de transport pentru dronele Hubsan H107L, H107C, H108 Spyder, este de inalta calitate si ofera protectie maxima si confort.

Creata pentru utilizarea in conditii grele – rezistenta impotriva caderilor si accidentelor, impermeabila. Problema altor genti de transport pentru drone este ca nu sunt confectionate din materiale suficient de dure pentru a rezista la uzura. Aceasta geanta insa este construita din materiale rezistente, EVA, astfel nu este numai rezistenta impotriva caderilor ci si rezistenta la apa.

Designul unibody va asigura ca nu se va rupe in bucati – aceasta geanta are o constructie unica intre aceste produse. Este construita din 2 fete unibody care compun o structura foarte rezistenta. Nu are nici balamale, rame, suruburi sau alte accesorii care ii pot compromite structura de rezistenta.

Umpluta cu spuma pentru a tine accesoriile pe loc si pentru amortizare – interiorul este format dintr-o spuma tare, un material durabil si rezistent. Partea de sus a gentii este din spuma moale pentru a tine accesoriile pe loc.

Design elegant si un corp dur exterior – aceasta geanta de transport a fost construita in primul rand pentru a pastra drona si accesoriile sale in siguranta atunci cand o transportati dar si sa arate bine. Aceasta are un design frumos cu o culoare de negru care arata foarte elegant si la moda.

Dimensiuni: 27.94cm x 7.84cm x 22.09cm

Geanta de transport Hubsan H107C / H107L / H108 Spyder

Produse similare