Eşti aici
×

Geanta pentru Drona Hubsan Zino 2

59.99RON199.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Daca ati ajuns la acest produs probabilca detineti deja una sau mai multe drone, iar in timp ce nu folositi una dintre ele, cel mai sigur ar fi sa o tineti depozitata intr-o geanta speciala.

Ganditi-va ca aceasta este o geanta in care se va potrivi atat drona dvs cat si accesoriile sale vitale. In interior veti gasi spuma pre-taiata, astfel incat se va potrivi cu modelul Hubsan Zino 2, cu controlerul ei si accesoriile suplimentare necesare.

Puternica, durabila si antistatica

Sa ne gandim la cazul in care drona dvs Hubsan Zino 2 va cadea sau va fi lovita de catre o persoana sau un animal de companie, daca nu este protejata de o geanta speciala, cel mai probabil se va strica. Nu este cazul atunci cand se afla in geanta aceasta de protectie, care datorita spumei dense din interior va amorsa drona si toate accesoriile ei impotriva oricarui impact.

Stiti ce este special la materialul Eva din care este facuta aceasta geanta? Este rezistent la fisuri, la radiatii ultraviolete, la apa si chiar la unele lovituri foarte dure.

Specificatii geanta de protectie:

  • rezistenta la uzura si suficient de puternica
  • capacitate mare, foarte utila si usor de utilizat
  • contine la interior spuma cu densitate ridicata pentru a mentine drona si accesoriile in siguranta
  • este foarte buna pentru a fi utilizata atat in interior cat si atunci cand calatoriti

Geanta este compatibila cu drona Hubsan Zino 2.

Dimensiuni: 40 x 28 x 13.5

Produse similare