EÅŸti aici

Suport telefon auto si incarcatoare auto

Categoria de produse Suport & Docking este cu siguranta una de interes pentru tine. Indiferent daca detii un smartphone sau un simplu telefon mobil, in aceasta sectiune sigur vei gasi un produs potrivit. 

Poti gasi aici incarcatoare auto, diferite gadget-uri pentru docking sau chiar un suport telefon pentru autoturisme. 

Se pare ca a ramane conectat in permanenta la telefon este cheia in zilele pe care le traim. Chiar si in timp ce conduci este o idee buna sa utilizezi telefonul pentru GPS sau pentru Waze, apeluri de urgenta si asa mai departe. In ciuda acestor beneficii, nu merita sa iti risti viata si pe a celor din jur tinand telefonul in mana.

Din fericire, exista o solutie foarte simpla pentru a fi mai in siguranta atunci cand trebuie sa folosesti telefonul mobil si esti la volan – un suport auto. Aceste suporturi iti permit sa montezi telefonul pe bord, pe grilele de ventilatie, pe parbriz sau intr-o zona apropiata si cu un acces facil, in care ochii sa se indeparteze cat mai putin de la drum.

5 beneficii aduse de un suport telefon auto (situatii reale)

Preiei mai usor apelurile telefonice - un suport auto iti permite sa raspunzi mai usor si mai in siguranta apelurilor venite, prin trecerea telefonului in modul speaker. Unele dintre suporturile auto existente pe piata vin dotate chiar si cu sisteme de amplificare, facand astfel totul mult mai usor pentru soferii care primesc apeluri frecvent in timpul calatoriilor.

Utilizarea pentru navigatie - un sistem de navigatie inclus in sistemul masinii este foarte scump atunci cand o cumperi, asadar este mult mai la indemana sa folosesti un GPS extern pentru navigatie. Un suport auto iti permite sa montezi telefonul, tableta sau chiar GPS-ul in orice zona a masinii doresti, unde sa ai vizibilitate maxima. Navigatia trebuie sa fie foarte usor de vizualizat pentru ca atunci cand te uiti harta trebuie sa iei ochii de la drum cat mai putin timp.

Accesul la muzica - un suport auto poate fi foarte util si pentru persoanele carora le place sa asculte muzica in timp ce conduc si s-au saturat de posturile radio, care au foarte multa reclama si care repeta aceleasi melodii. In loc de a tine telefonul in mana in timp ce cauti melodia preferata, vei putea face acest lucru mult mai usor cu telefonul montat in suportul auto. De asemenea, unele masini vin cu functii Bluetooth care ii permit soferului sa schimbe melodiile cu ajutorul comenzilor de pe volan, astfel nici nu va mai trebui sa atingi telefonul.

Suport si incarcator auto - telefonul mobil montat intr-un suport auto poate, in functie de tipul acestuia din urma, sa se incarce. Da, este foarte usor sa incarci telefonul atunci cand conduci, nu trebuie decat sa il lasi in suportul auto, fara sa mai conectezi cabluri la telefon. Singura problema aici este ca trebuie sa mai conectezi un cablu intre suport sau telefon si incarcatorul auto al masinii.

Citirea mesajelor – nu sfatuim pe nimeni sa scrie mesaje sau pe retelele de socializare atunci cand conduc, insa un suport auto te poate ajuta sa vezi rapid de la cine primesti un mesaj sau un e-mail. Daca este ceva important, poti sa opresti masina pe partea dreapta si sa raspunzi. Este mult mai bine sa arunci rapid in ochi pe telefon cand primesti o notificare, decat sa iei telefonul in mana si sa cauti prin mesaje.

Pe site-ul nostru vei gasi o multitudine de produse de suport si docking pentru o gama variata de telefoane mobile de ultima generatie, veti putea gasi cele mai noi modele de trepied telefon, suport auto telefon dar si suporturi magnetice de la cei mai renumiti producatori in domeniu.