Eşti aici

×

Powerbank MagicMount™ Lightning MFi 4000mAh

149.99RON239.99 RON Modalitati de plata
0

Cod:
MAGPBGDI
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Lightning
EAN: 
10033991057323
Capacitate: 
4000.00mAh
24 - 48h
24 luni
Powerbank MagicMount™ Lightning MFi 4000mAh (Auriu)
In stoc

Noul Powerbank MagicMount™ este un gadget subtire, elegant si usor ce ofera o putere de 4000 mAh intr-un design remarcabil, portabil, compact, care se ataseaza perfect pe dispozitivul dvs mobil.

Compatibilitate: iPhone 7, 7+, 6S, 6S+, SE, 5S, 5, iPad Pro, iPad Air, iPad mini Retina, iPad 4th generation, iPad mini, iPod touch 5th generation, iPod nano 7th generation

Magneti puternici 100% siguri
Acesti magneti puternici sustin powerbank-ul perfect atasat de telefonul mobil chiar si pe drumurile foarte proaste, cu gropi si sunt 100% siguri pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile.
* nu functioneaza cu iPod Clasic sau alte aparate cu hard disk.

Dimensiuni Placute:
Placuta Mare:
L = 6.5 CM
l = 4.4 CM
H = 0.8 MM

Placuta Mica:
L = 3.1 CM
l = 2.8 CM
H = 0.8 MM

Practic
Este adevarat ca husele de protectie cu baterie inclusa par mai practice, totusi s-au dovedit a nu fi chiar asa din cauza duratei scure de viata a bateriei. In plus, daca schimbati telefonul trebuie sa cumparati si o alta carcasa. MagicMount™ PowerBank poate fi mutat de pe un telefon pe altul in numai cateva secunde.
Doua incarcari rapide
Bateria interna de 4000 mAh este capabila sa incarce un iPhone 6/6S cu 0% baterie de doua ori! V-am mentionat si faptul ca acest powerbank are iesire de 2.1 A? Acest lucru inseamna ca incarca telefonul dvs extrem de rapid si in conditii de maxima siguranta. MagicMount™ PowerBank vine partial incarcat direct din cutie si, de asemenea, are un indicator LED pentru a verifica cu rapiditate cat de multa energie mai are in el.
 
 
Inclus
In interiorul pachetului veti gasi si doua placi metalice MagicPlates™. Acestea permit powerbank-ului sa fie atasat de dispozitivul dvs mobil. De asemenea veti gasi si un cablu micro-USB pentru incarcarea acestui powerbank.
 
 
Optiunile de montare ale MagicPlate™
Acestea se pot atasa fie direct pe telefon cu adeziv 3M, fie in spatele carcasei telefonului sau in spatele husei de protectie. In orice loc doriti dintre acestea, bateria externa va sta perfecta lipita in orice situatie.

Input: 1A
Output: 2.1 A
Capacitate: 4000 mAh
Compatibilitate: iPhone 7, 7+, 6S, 6S+, SE, 5S, 5, iPad Pro, iPad Air, iPad mini Retina, iPad 4th generation, iPad mini, iPod touch 5th generation, iPod nano 7th generation
Videos: 

Produse similare