Eşti aici
×

PowerBank 3 in 1, Scosche 2600mAh

39.99RON124.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

PowerBank-ul GoBat ™ 2600 este un device 3 in 1 extrem de versatil. In primul rand, acesta actioneaza ca si incarcator auto cu o putere de 7.5 W pentru dispozitive mobile.

Apoi, acest incarcator auto poate fi folosit si ca baterie externa cu o capacitate de 2600mAh. Este de ajuns sa-l deconectati de la priza masinii cand coborati si telefonul va continua sa se incarce.

Iar a treia functionalitate a acestui device este faptul ca poate functiona pe post de lanterna.

Incarca dispozitivul mobil
Avand o putere de 7.5 W, dispozitivul dvs mobil se va incarca foarte rapid. Si nu numai ca va incarca telefonul, dar GoBat™ 2600 isi va incarca si acumulatorul propriu simultan. Astfel veti scapa de eterna intrebare a bateriilor externe, este oare incarcata?
PowerBank 3 in 1, Scosche 2600mAh
 
 
PowerBank 3 in 1, Scosche 2600mAh
Deconectati de la masina si va continua sa incarce
Ati ajuns la destinatie dar inca mai este nevoie sa incarcati telefonul sau tableta? GoBat™ are o baterie de 2600mAh inclusa care se incarca singura atunci cand este conectata la priza masinii. Este de ajuns sa scoateti incarcatorul cand coborati si telefonul va continua sa se incarce.
 
 
Include o laterna cu dublu LED
Aveti nevoie de putina lumina? Acest device 3 in 1 va ajuta. Cu acest LED dublu este mult mai usor sa va gasiti telefonul cazut pe sub scaunul din masina, sau sa vedeti valva de la cauciuc pe intuneric. De asemenea LED-ul poate si sa functioneze intermitent pentru atunci cand doriti sa semnalati o urgenta.
PowerBank 3 in 1, Scosche 2600mAh
Output: 7.5 W
Capacitate: 2600mAh
Compatibilitate: Universal

Produse similare