Eşti aici

×

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

139.99RON199.99 RON
0

Cod:
MAGTHM2I
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Universal
24 - 48h
24 luni
Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST (Negru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

Acest sistem de prindere MagicMount™ XL HEADREST este dedicat in principal tabletelor. Sistemul se ataseaza in spatele tetierelor scaunelor din fata ale masinii.Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADRESTSistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST
 
Este un gadget ideal pentru cei care au copii si vor sa le ocupe acestora timpul in timpul drumurilor lungi si plictisitoare.

Suntem cu totii constienti, ca cei mici in primul rand, se plictisesc foarte usor, iar o tableta montata pe tetiera in timp ce ei stau in scaunul de copil este o alegere inspirata.

Poti sa vizionezi filme, emisiuni TV, desene animate, sa faci conferinte sau orice doresti cu tableta montata pe tetiera. De asemenea, magnetii folositi de acest sistem de prindere sunt 100% siguri deoarece folosesc neodim.

 

Atentie: Toate produsele MagicMount garanteaza satisfactia maxima! In cazul in care nu esti multumit de produs in termen de 30 zile iti returnam toti banii!!

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST "Pur si simplu, acest dispozitiv este perfect pentru pretul cerut, si fiecare componenta merita pe deplin recomandarea noastra..." - Detalii
Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST "In mod normal noi nu oferim premii produselor non-electrice simple, dar acesta este un produs pe care oricine trebuie sa-l aiba in masina"
Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST "Ne place foarte mult faptul ca magnetul este pe dispozitiv si nu pe telefon."
Pachetul contine: x1 Suport MagicMount XL WINDOW, x2 MagicPlate (Placa 3M mare + Placa 3M Mica), x2 adeziv de prindere
Garantie: 24 luni / Garantie de satisfactie 100% timp de 30 zile. 
Brand: Scosche
Compatibilitate: Smartphone, Phablet, Tablete, GPS, ecrane mari
Caracteristici: Montare usaoara, Magnet industrial puternic, compatibil cu orice dispozitiv, 100% safe, permite nenumarate pozitii pentru a prinde dispozitivul, design mai comod 
Premii: iLounge 2014 - Cel mai bun suport / dock / stand
Videos: 
MagicMount - Review
MagicMount - introducere
MagicMount - Cum funcitoneaza?

Produse similare