Eşti aici
×

StrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™

114.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

StrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™Incarcatorul auto strikeDRIVE™ iti ofera cea mai mare viteza posibila de incarcare.

Multe dispozitive mobile au necesita mai multa putere de la incarcator decat cele standard. StrikeDRIVE™ EZTIP™ este incarcatorul auto ideal pentru aceste dispozitive.

Circuitele de incarcare ale acestuia sunt optimizate special pentru a elimina orice pericol atunci cand incarca si dispozitive care nu suporta o tensiune prea mare.

 

Conectorul micro USB reversibil iti permite sa incarci toate dispozitivele ce au aceasta mufa, smartphone-uri, casti, boxe portabile, tablete, baterii portabile, camere digitale si multe altele.

Cu acest incarcator nu vei mai avea parte de cabluri deteriorate, pe orice parte vei introduce mufa in devicStrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™e aceasta se va potrivi perfect, din prima.StrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™StrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™StrikeDRIVE™ incarcator de masina micro USB reversibil EZTIP™

 

 

 

 

 

 

 

Input: 12-24 V
Output: 5V / 2.4 A / 12W

Produse similare