Eşti aici
×

Cablu de date si sincronizare Lightning - USB-C MFI, impletit Scosche - 1.2m

69.99RON119.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

CERTIFICAT APPLE MFI: Cablul nostru impletit USB-C la Lightning este certificat Apple MFI pentru a garanta compatibilitatea cu orice dispozitiv Apple Lightning.

CONECTOR DE ALIMENTARE USB TYPE-C: Asigura 100% compatibilitate pentru rate rapide de transfer date si incarcare / sincronizare cu dispozitive USB Type-C.

SUPORTA POWER DELIVERY: Concepute pentru rate de transfer rapide si incarcare si sincronizare de inalta eficienta a dispozitivelor Apple Lightning echipate cu Power Delivery pentru viteze de pana la 3 ori mai mari decat portul USB standard.

CONECTOR REVERSIBIL: Un nou conector simetric va permite sa introduceti capatul de tip C fara a fi nevoie sa gasiti partea corecta.

MUFA INCARCARE SLIM: Se potriveste bine majoritatii huselor de protectie, astfel incat sa puteti incarca si sincroniza fara a scoate carcasa. Elemente de rezistenta robuste intarite pentru o durabilitate suplimentara.

NU SE POATE INCURCA: Fiind un cablu impletit ajuta mult la evitarea incurcarii cablului.

Acest cablu are o lungime de 1.2 metri si dispune de garantie pe viata!

Cablu de date si incarcare Scosche strikeLINE™ Lightning™ 1m MFi

Omni-functional
Acest cablu impletit USB-C la Lightning permite utilizatorilor sa incarce si sa sincronizeze in mod convenabil si usor toate dispozitivele USB-C, cum ar fi smartphone-urile, hard disk-urile si laptopurile. Noul conector simetric va elimina problemele legate de gasirea laturii corecte a conectorului USB-C.

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Dispozitive multiple - un singur cablu
Cu din ce in ce mai multe dispozitive care vin pe piata cu un port USB-C, inclusiv dispozitive Apple, este usor de intuit ca USB-C va deveni curand noul standard. Pe masura ce acest lucru se intampla, USB-C va va permite sa aveti un singur cablu pentru toate dispozitivele.

Omni-functional
Un alt mod prin care USB-C accepta totul este faptul ca cablu iPhone intarit va permite sa incarcati si sa sincronizati dispozitivul, dar va permite, de asemenea, sa incarcati! Oferind date si energie, acest cablu iPhone consolidat poate furniza energie de pana la 100 de wati. De la smartphone la laptop, de la laptop la priza, aveti un cablu care face totul.

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Lungime 1.2 m
Garantie: pe viata
Brand: Scosche
Compatibilitate: USB-C

Produse similare