Eşti aici
×

Cablu de date si sincronizare Strikeline Lightning - USB-C MFI Scosche - 1.2m

59.99RON89.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

CERTIFICAT APPLE MFI: Cablul nostru impletit USB-C la Lightning este certificat Apple MFI pentru a garanta compatibilitatea cu orice dispozitiv Apple Lightning.

SUPORTA POWER DELIVERY: Concepute pentru rate de transfer rapide si incarcare si sincronizare de inalta eficienta a dispozitivelor Apple Lightning echipate cu Power Delivery pentru viteze de pana la 3 ori mai mari decat portul USB standard.

USB TYPE-C: Asigura 100% compatibilitate pentru rate rapide de transfer date si incarcare / sincronizare cu dispozitive USB Type-C si Ligtning.

CONECTOR REVERSIBIL: Un nou conector simetric va permite sa introduceti capatul de tip C fara a fi nevoie sa gasiti partea corecta.

Acest cablu are o lungime de 1.2 metri si dispune de garantie 3 ani!

Cablu de date si incarcare Scosche strikeLINE™ Lightning™ 1m MFi

Conector Ligtning certificat MFi
Certificat MFi inseamna ca acest conector Lightning® este „Made for iPhone” si „Made for iPad” pentru a garanta compatibilitatea perfecta cu orice dispozitiv Apple Lightning®.

Cablu StrikeLine USB-C Lightning

Cablu StrikeLine USB-C reversibil

Compatibil Apple Fast Charge & Power Delivery
Cablul Scosche CI44-SP Strikeline accepta Apple Fast Charge si este compatibil cu incarcatoarele Power Delivery, permitandu-va sa incarcati rapid dispozitivul Apple compatibil de pana la 3 ori mai rapid cu un incarcator Scosche Power Delivery decat cu un incarcator USB conventional.

Conector USB-C reversibil
Conectorul USB-C este reversibil, astfel incat sa il puteti introduce de ambele parti in sus - nu exista „cu susul in jos”.

Cablu StrikeLine USB-C la Lightning reversibil

Lungime 1.2 m
Garantie: 3 ani
Brand: Scosche
Compatibilitate: USB-C

Produse similare