Eşti aici
×

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty microUSB reversibil

39.99RON59.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cu acest nou cablu strikeLINE™ Heavy Duty microUSB poti incarca si sincroniza dispozitive mobile de ultima generatie.

Noul strikeLINE™ a fost conceput special pentru o durabilitate mult sporita, astfel incat sa il puteti utiliza multi ani de zile. Prin urmare, pentru acest cablu beneficiati de garantie pe viata.

Dimensiunea acestui cablu este de 1.22 metri, iar mufa reversibila, astfel nu va mai fi nevoie sa va uitati la mufa atunci cand o conectati la telefon.

 

Optimizat pentru exterior

Acesta este noul standard in domeniul cablurilor de incarcare si sincronizare. StrikeLINE™  a fost construit si testat pentru a indura conditiile grele din afara locuintei sau al biroului, astfel il puteti utiliza in orice fel de conditii, oricat de extreme ar fi.

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty microUSB reversibil
Cablu strikeLINE™ Heavy Duty microUSB reversibil

 

Flexibilitate

V-ati saturat de cablurile de incarcare si sincronizare care se rup intotdeauna la baza? Policarbonatul din care este construit il face sa aiba o baza flexibila si o durabilitate crescuta in acelasi timp.

 

Conector slim

Acest cablu este dotat cu un conector subtire, astfel incat sa il puteti conecta la telefon sau tableta chiar daca folositi huse de protectie.

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty microUSB reversibil

Produse similare