Eşti aici
×

Cablu micro USB de incarcare si sincronizare strikeLINE™ LED

99.99RON
5

(4 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cablu micro USB de incarcare si sincronizare strikeLINE™ LEDCablu micro USB de incarcare si sincronizare strikeLINE™ LEDAcest cablu StrikeLINE este un accesoriu perfect de incarcare si sincronizare pentru dispozitivul tau cu mufa micro USB.

Dimensiunile de 100 cm sau 200 cm sunt suficiente pentru a iti permite sa folosesti telefonul sau tableta cat timp este la incarcat. De asemenea, prin ledul prezent pe mufa cablului vei stii intotdeauna cand dispozitivul tau este incarcat fara sa mai fie nevoie sa-l verifici.

Ledul lumineaza in rosu puternic atunci cand cablul incarca si se stinge atunci cand este incarcat complet.

 

Acest cablu extrem de robust a fost construit si testat sa indure cele mai grele conditii de functionare, chiar si in aer liber, iar odata ce l-ai cumparat, garantia oferita este pe viata.

Calitatea materialelor folosite pentru cablul si faptul ca mufele sunt invelite in policarbonat rezulta intr-o durabilitate maxima, lucru care ne face pe noi sa iti oferim garantie pe viata pentru acest produs.

Lungimi disponibile: 3ft / 6ft (100cm / 200cm)
Garantie: Pe viata
Brand: Scosche
Compatibilitate: Dispozivite Android / altele cu Micro USB
Certificari:  CE, RoHS 
Premii: CES Innovation awards - certificat de onoare

Comentarii

5

TaZzy
Foarte multumit pana acum! Am cumparat acest incarcator acum 1 luna, deocamdata se comporta impecabil, recomand!
5

ionel59
Este super produs !!! Policarbonatul de la mufe si partea cauciucata de linga mufe asigura durabilitate maxima !!! Raportul calitate pret cel mai bun !!! Led-ul de incarcare este mai mult decit util.RECOMAND !
5

IONEL BERAR
Este superprodus!!! Policarbonatul de la mufe si partea cauciucata de linga mufe asigura durabilitate maxima!!! Cablu de cea mai buna calitate, flexibil dar rezistent. Raportul calitate pret cel mai bun!!! Led-ul de incarcare este mai mult decit util. RECOMAND! Am atasat pozele cablului micro USB de incarcare si sincronizare strikeLINE™ LED pe care l-am achizitionat simultan cu acesta.
5

abdullah ramy
Foarte bun. Chiar si cutia ea ste de calitate.
Videos: 
Review

Produse similare