Eşti aici
×

Seif de perete exterior pentru chei, Smart Key Box BLE, IP65, blocare cu amprenta, card IC sau parola, compatibil Tuya/SmartLife

499.99RON529.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Multiple moduri de deblocare - patru moduri de a debloca seiful: prin aplicatia inteligenta, cu amprenta, cu codul de acces sau cu cartelele IC. Nu veti mai pierde cheile de la casa si nu veti mai ramane niciodata blocat afara. Acest Smart Key Box fara fir este o solutie excelenta pentru locatia dvs.

Acces de la distanta - produsul poate fi asociat cu Tuya / SmartLife pentru un control facil de la distanta. Doar tineti apasat pe telefon pentru a deschide seiful pentru chei. Toate actiunile vor fi facute prin aplicatia inteligenta dedicata.

Instalare multipla - acest Smart Key Box poate fi montat pe perete sau atarnat de clanta usii. De asemenea, in caz de urgenta se poate debloca cu ajutorul unui cablu USB.

Securitate si fiabilitate - fabricat din aliaj de zinc premium, carcasa cu structura integrala din metal se poate adapta si rezista la intemperii, functionand in continuare fara probleme. Seiful va functiona intotdeauna si va va permite accesul instantaneu la cheile dvs.

Acest seif se conecteaza la aplicatia Tuya prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Facilitatea de actionare de la distanta se face dupa ce il conectati la acest Hub Inteligent.

Specificatii:

  • Dimensiune: 165 x 72 mm
  • Impermeabilitate: IP65
  • Dimensiune parola: 6 cifre
  • Numar amprente: 20
  • Alimentare: 4 x AAA

Manual de utilizare!

Dimensiune: 165 x 72 mm
Impermeabilitate: IP65
Dimensiune parola: 6 cifre
Numar amprente: 20
Alimentare: 4 x AAA

Produse similare