Eşti aici
×

Yala inteligenta Smart WiFi cu broasca inclusa, compatibila Tuya

699.99RON1,049.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta yala Smart WiFi cu broasca inclusa este un dispozitiv inteligent compatibil cu Tuya/SmartLife acceptat pentru dispozitivele de control de securitate inteligente. Se potriveste cu 99% dintre usi; are un cauciuc impermeabil pentru a imbunatati siguranta si durabilitatea; maner reversibil.

Acest dispozitiv are moduri de deblocare multiple: cu parola, card inteligent, amprenta digitala, cheie fizica si deblocare de la distanta prin intermediul aplicatiei inteligente. Fiecare mod de deblocare functioneaza normal, fara interferente.

Aplicatia SmartLife compatibila cu blocarea inteligenta permite trimiterea unei parole temporare; verificati alarma si deblocati inregistrarea prin aplicatie pentru mult mai multa securitate in casa dvs.; De asemenea, puteti gestiona utilizatorii prin adaugarea unui membru al familiei sau a altor persoane pentru a partaja incuietoarea inteligenta.

Alimentarea se face cu patru baterii AAA de 1,5V. In aplicatie veti gasi un indicator pentru nivelul bateriei. Bateriile se incarca prin portul micro-USB.

Inainte de a comanda acest produs, va rugam sa confirmati deschiderea usii si dimensiunile necesare din imaginile de mai jos.

Produse similare