Eşti aici
×

Hub inteligent si telecomanda IR inteligenta 2 in 1, compatibil Tuya, SmartLife, Alexa si Google Assistant

159.99RON199.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Gateway WiFi Smart Multi-mod 2 in 1: Permite dispozitivelor inteligente de acasa cu o varietate de protocoale (BLE Mesh, ZigBee) sa se conecteze la acelasi gateway multifunctional sub Tuya Smart APP pentru control central cu control stabil al 128 de dispozitive ca performanta puternica. Incarcati-l prin USB pentru o sursa de alimentare mai stabila.

Controleaza inteligent aparatele IR: Detine un modul transmitator in infrarosu incorporat pentru controlul echipamentelor electrice compatibile cu infrarosu prin intermediul telefoanelor inteligente, transformandu-le si pe ele in dispozitive inteligente. Suporta o multitudine de dispozitive (doar 38KHz IR, fara RF), inclusiv aerul conditionat, TV, TV Box, DVD, Audio, Recorder video personal, receptor si multe altele. 

Telecomanda fara fir: compatibil cu Smart Life APP asigura controlul fara fir de la distanta a unei game largi de dispozitive de acasa, inclusiv dispozitive ZigBee si Bluetooth, precum si aparate traditionale cu infrarosu, oricand si oriunde va aflati. 

Control vocal prin Alexa si Google Home: compatibil cu Alexa si Google Assistant permite controlul vocal al aparatelor dvs. cu infrarosu, nu mai cautati printr-o gramada de telecomenzi. Pur si simplu controlati-le pe toate dintr-o singura telecomanda IR cu gateway multimod cu conexiune locala fiabila, precum si controlul grupului si partajarea dispozitivelor acceptate.

Functie personalizata de copiere DIY: Daca nu puteti gasi marca de dispozitiv IR in aplicatia „Smartlife”, functia de invatare DIY programabila va poate ajuta sa copiati aceeasi functie de pe telecomanda originala. Accepta doar conexiune WiFi 2.4G.

Caracteristici:

  • Dimensiune: 86 x 90 x 26.5 mm
  • Greutate: 62.2 grame
  • Power Input: 5V 1A
  • Infrared Frequency: 38 KHz
  • Temperatura de operare: -10oC - +55oC
  • Interval umiditate: 10% - 90% RH
  • Distanta control: 10 metri
  • Protocol Gateway: ZigBee, BLE Mesh
  • WiFi: 2.4 GHz 802.11 b/g/n
  • Bluetooth: 4.2

Dimensiune: 86 x 90 x 26.5 mm
Greutate: 62.2 grame
Input: 5V 1A
Frecventa IR: 38 KHz
Temperatura de operare: -10oC - +55oC
Interval umiditate: 10% - 90% RH
Distanta control: 10 metri
Protocol Gateway: ZigBee, BLE Mesh
WiFi: 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Bluetooth: 4.2

Produse similare