Eşti aici
×

Aplica cu trei niveluri, 120W, lumina calda, rece si RGBl WiFi, compatibila Tuya, Smartlife, Alexa, Google Assistant

499.99RON799.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta plafoniera inteligenta are o putere mare de 120W si este formata din 1446 de bucati de LED-uri RGB tip 2835. Aplica poate fi controlata prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. 

Controleaza lumina de oriunde

Controlati iluminatul de oriunde cu ajutorul acestei plafoniere inteligente. Aceasta se instaleaza foarte usor, la fel ca un bec standard si se conecteaza la reteaua WiFi din casa prin intermediul uneia din aplicatiile gratuite: Tuya, Smartlife, Alexa, Google Assistant. Aplicatiile va permit sa gestionati luminile din casa cu ajutorul telefonului inteligent sau a unei tablete, inclusiv puteti regla luminozitatea sau puteti seta diferite programe sau scene.

Administrati de la distanta prin WiFi

Plafoniera inteligenta se conecteaza la WiFi si astfel veti putea conecta fiecare aspect ai iluminarii cu telefonul sau tableta. In plus, fie ca sunteti acasa sau mult mai departe, puteti sa va asigurati intotdeauna ca iluminarea este setata asa cum va doriti.

Puteti aprinde plafoniera inainte de a ajunge acasa sau o puteti stinge de la birou daca ati uitat-o aprinsa.

Controlati plafoniera prin comenzile vocale

Aceasta plafoniera este direct compatibila cu Amazon Alexa si Google Assistant putand astfel sa o gestionati prin intermediul acestora. Atribuiti un nume fiecarei plafoniere inteligente si comunicati numele fiecaruia cand efectuati o comanda vocala. De asemenea, puteti crea un grup pentru mai multe plafoniere si le puteti controla pe toate cu o singura comanda.

Important: cele trei inele au urmatoarele dimensiuni: 80 cm, 60 cm si 40 cm cel mai mic. Iar grosimea fiecarui inel este de 5 cm.

Plafoniera "SMART" LED Wi-Fi 24W RGBW 3150 lm cu boxa bluetooth - compatibila Alexa si Google Home

Nu necesita un HUB

Plafoniera inteligenta functioneaza cu orice router WiFi, fara a sa aiba nevoie de vreun hub separat sau alt obiect asemanator.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY

Aplicatii dedicate APP STORE
Putere:  120W
Voltaj:  175-265V/90-120V 50-60Hz
LED:  RGB (1446 bucati 2835)
Culori:  RGB + CW (Cold White) + WW (Warm White)
Dimensiuni inele:  40 x 60 x 80 cm
Grosime inele:  5 cm
WiFi:  Da
Compatibilitate:  Tuya, Smartlife, Alexa, Google Assistant
Material:  PC + aluminiu

Produse similare