Eşti aici

×

Pachet trotineta electrica pliabila RYDE 350 + Scaun pliabil

3,129.99RON3,229.98 RON Modalitati de plata
5

(1 voturi)
Cod:
BUN-RYD1001S
Brand: 
RYDE
24 - 48h
24luni
Pachet trotineta electrica pliabila RYDE 350 + Scaun pliabil

Pentru plimbari cat mai confortabile, am pregatit pentru voi un pachet ce contine o trotineta si un scaun pliabil:

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 - seria 10", 350W/36V, viteza maxima 25km/h, autonomie 35km

Scaun Pliabil RYDE pentru trotineta RYDE 350 & 500 - seria 10"

Comentarii

5

Revista Auto Expert

Salutare!
Suntem Revista Auto Expert și am luat trotineta RYDE într-o serie de teste. Nu am apucat să ne edificăm pe deplin, pentru că am rulat doar câțiva kilometri cu ea, însă, la prima impresie, ”jucăria” este extrem de robustă și confortabilă. Roțile au cauciucuri cu cameră și suspensii, iar șaua are, de asemenea, suspensie pe arcuri. Pe scurt - cu trei ”filtre de amortizare”, trecerea peste denivelări nu este resimțită deloc în șira spinării. La nevoie, șaua se poate scoate, și astfel rămâi cu o trotinetă clasică.
Frânele sunt, cu adevărat, excepționale: disc perfortat pe fiecare roată și etriere cu acționare mecanică foarte eficiente. Forța de frânare este ușor de dozat. Notă maximă și pentru aspect: roșul cu care sunt vopsite etrierele arată spectaculos.
Bateriile situate în platformă păstrează centrul de greutate jos, deci asigură o manevrabilitate bună, în timp ce propulsia pe roata din spate este eficientă inclusiv în pantă, unde alte trotinete patinează.
Controalele sunt simple, iar dotarea de-a dreptul excepțională: nu lipsesc claxon, far, stop și semnalizări. Exemplarul nostru este dotat și cu alarmă antifurt cu două telecomenzi.
Motorul...ei bine, motorul este extrem de puternic și a cărat cu brio și cei mai corpolenți colegi din redacție. Pe treapta 1, este docil și accelerează ușor, în timp ce, pe ultima treaptă devine de-a dreptul sportiv. De fapt, tind să cred că, la eliminarea limitării electronice la 25 km/h, ar putea atinge chiar și 40 km/h! Nu, nu vream să vă învățăm la prostii: lăsați firele acolo unde sunt, pentru a nu vă pierde garanția și a nu avea probleme cu legea. :)
Nu ne putem pronunța momentan legat de autonomie, dar după 5 km, indicatorul nivelului de încărcare a bateriei a rămas full. Când vremea ne va permite, o vom scoate la o plimbare lungă.
În concluzie, prima impresie este excelentă! Ne mai ”auzim” pe parcursul testului nostru.

Produse similare