Eşti aici
×

Camere de bord auto-moto DVR si accesorii

Bucurati-va de fiecare calatorie cu masina sau cu motocicleta si mentineti vehiculul dvs supravegheat in permanenta cu ajutorul camerelor de bord auto Vantrue, liderul in tehnologie de inregistrare video pentru masini. Cu o gama variata de modele si caracteristici avansate, camerele noastre sunt proiectate pentru a va oferi imagini clare si detaliate, pentru a va proteja si pentru a va asigura ca fiecare moment este inregistrat in mod corespunzator.

Indiferent de conditiile meteo sau de lumina, camerele noastre de bord auto Vantrue va ofera performanta de inregistrare de inalta calitate, avand rezolutii de pana la 4K. Dotate cu tehnologie avansata, precum senzorii G pentru detectarea impactului si inregistrarea in bucla pentru stocarea continua a datelor, camerele noastre va asigura ca sunteti mereu protejat pe drum.

Fiind usor de instalat si de utilizat, camerele de bord auto Vantrue sunt solutia perfecta pentru toti soferii dornici sa-si imbunatateasca siguranta si sa-si inregistreze calatoria. Cu designuri elegante si compacte, aceste camere se integreaza perfect in interiorul masinii dvs., oferindu-va o inregistrare discreta si eficienta.

Pentru pasionatii de motociclete, avem o solutie dedicata - o camera DVR proiectata special pentru a inregistra aventurile pe doua roti. Cu un design compact si rezistent la intemperii, aceasta camera pentru motociclete va permite sa capturati fiecare moment al calatoriei dvs. Cu aceeasi tehnologie avansata ca si camerele de bord auto, va puteti bucura de inregistrari de inalta calitate chiar si in cele mai extreme conditii de condus.

Fie ca sunteti in cautarea unei camere de bord auto cu un singur canal pentru a monitoriza drumul din fata, sau aveti nevoie de o solutie cu mai multe canale pentru a acoperi intreaga zona din jurul masinii dvs., camerele noastre Vantrue va pot satisface cerintele. 

Accesorizand camera de bord DVR pentru masini sau motociclete, veti putea sa va extindeti functionalitatea si sa va imbunatatiti experienta de conducere. De la suporturi de montare si cabluri de alimentare la carduri de memorie de capacitate ridicata, suntem aici pentru a va ajuta sa va personalizati echipamentul in functie de necesitatile dvs. individuale.

Investiti in siguranta dvs. si a vehiculului dvs. cu camerele de bord auto Vantrue. Explorati gama noastra astazi si transformati fiecare calatorie intr-o experienta mai sigura si mai conectata pe drumurile din intreaga lume!