Eşti aici
×
RYDE 200 Super Teen

Trotineta Electrica pentru copii RYDE 200 Super Teen, 200W/24V/4Ah, Viteza maxima 20km/h

1,249.99RON
5

(8 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Trotineta electrica pliabila pentru tineri RYDE 200 Super Teen vine cu un design nou, performante pe masura si o experienta grozava a calatoriei datorita confortului, stabilitatii si sigurantei.

Puterea motorului de 200W va asigura o viteza maxima de deplasare de 20 km/h. De asemenea, bateria integrata ofera o autonomie de aproximativ 10-12 km. Bateria se incarca in aproximativ 3 ore.

Anvelopele de 8 inch, din cauciuc plin, ofera o calatorie lina si foarte sigura. De asemenea, tot pentru siguranta, trotineta electrica are atat frana electrica cat si frana de picior.

Aceasta trotineta poate sustine persoane cu o greutate maxima de 100 de kg.

Pentru o mai buna vizibilitate pe timp de noapte, dar si pentru un aspect mai placut, am adaugat LED-uri in ambele capete ale ghidonului.

Aceasta trotineta electrica este construita respectand toate normele de siguranta aplicate copiilor!

Varsta recomandata: 10 - 16 ani.

Fisiere utile: Manual utilizare trotineta electrica / Fisa tehnica

Specificatii:

 • Motor: 200W / 24V
 • Baterie: 4AH 
 • Anvelope: 8", cauciuc plin
 • Incarcare maxima: 100 kg
 • Viteza maxima: 20 km/h
 • Autonomie: 10-12 km
 • Durata incarcare: 3 ore
 • Frana: de picior, electrica
 • Claxon: Da
 • Lumini: Da, fata-spate
 • Dimensiuni: 96 x 42 x 103 cm
 • Greutate: 8.8 kg

Taxa de transport pentru returnarea produsului este de 50 RON.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SMART PRODUCTS I&D SRL isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. 

In situatia in care se constata ca distanta parcursa de cumparatorul, persoana fizica, depaseste limita maxima stabilita de 3 km, pretul pentru returnarea produsului se va face prin diferenta valorica intr-un procent cuprins intre 10%-90% din pretul de nou a produsului.

Informatii detaliate despre motorul electric fara perii si bateriile litiu-ion!

Motor: 200W / 24V
Baterie: 4AH
Anvelope: 8", cauciuc plin
Incarcare maxima: 100 kg
Viteza maxima: 20 km/h
Autonomie: 10-12 km
Durata incarcare: 3 ore
Frana: de picior, electrica
Claxon: Da
Lumini: Da, fata-spate
Dimensiuni: 96 x 42 x 103 cm
Greutate: 8.8 kg

 

Comentarii

4

Calin Cristian

Produsul funcționează ok, partea mecanica a lăsat puțin de dorit, boltul care asigură plierea trotinetei pe poziția deschisa trebuie bătut puțin cu ciocanul, nu vrea sa intre în lăcaș!

5

Claudiu Dragos

Pana acum merge excelent! Recomand

5

Serminas Iusein

E super ptr baietelul meu

5

alonso

Are două viteze, una de 8 Km/h (așa zic distribuitorii dar mers paralel cu trotineta de pe bicicletă cu kilometraj și arată cam 6 Km/h) și una de 20 Km/h. Vitezele se schimbă apăsând o dată pe butonul din dreapta de pe ghidon și lumina din față și stopul se aprind și se sting folosind același buton apăsânt rapid de două ori. Are frână pe aripa din spate și frână electrică care este cam brutală. O folosește fetița de 8 ani pe prima viteză și e foarte mulțumită de ea.

4

Uglybebel

O trotineta simpla. Nu are afisaj pt baterie rămasă ( poate pleca copilul cu ea pe roti dar sa o aduci tu in brațe inapoi). Nu are afisaj pt viteza 😬. In rest Ok

5

Jeni

Recomand!!!

5

Dali Melinda

Foarte bun! Sant mulțumit!

5

Maulu89

Recomand..

Videos: 
Prezentare RYDE 200 Super Teen