Eşti aici
×

Detector scurgeri de gaz WiFi, compatibil Tuya si Smartlife

99.99RON149.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Scurgerile de gaze sunt probabil cele mai periculoase surse de accidente casnice si daca nu sunt detectate de la inceput, pot produce explozii care sa va puna viata in pericol.

Sigur si foarte usor de instalat, acest senzor detecteaza scurgerile de gaze in maxim 30 de secunde si va trimite instant notificari pe telefonul mobil, va porni alarma acustica si va trimite comanda de inchidere a gazului catre electrovalva.

Acest detector de gaz incorporeaza un senzor de inalta precizie si calitate pentru a identifica scurgerile de gaze de tip gaz natural sau GPL (gaz petrolier lichefiat).

Puteti vizualiza manualul de utilizare de aici.

 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

La instalarea acestui detector trebuie sa tineti cont de faptul ca daca folositi gaz natural trebuie sa il montati la o distanta intre 0.3 - 1 metru sub tavan, iar daca folositi GPL sa il montati la o distanta intre 0.3 - 1 metru deasupra podelei. 

Proprietati detector de gaz:

  • Control prin Tuya sau Smartlife
  • Ecran LCD de mari dimensiuni - afiseaza concentratia de gaz
  • Raspuns rapid in doar 30 de secunde
  • Sensibilitate si stabilitate crescute

Produse similare