Eşti aici
×

Contor monofazat inteligent de 60A, 1P 18mm WiFi, cu functie de timer, 110V - 220V

249.99RON389.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Contorul de energie inteligent multifunctional este proiectat pentru a masura energia activa AC monofazata cu doua fire si parametrul variabil. Contorul are comunicatie WiFi, poate fi folosit cu aplicatie dedicata pentru citirea de la distanta si controlul pornit / oprit. Regulile sale de comunicare a datelor respecta cerintele WiFi 802.11b/g/n. Este un contor cu durata lunga de viata, cu avantajul unei stabilitati ridicate, capacitate mare la suprasarcina, pierderi reduse de putere si volum mic.

Contorul este fabricat in conformitate cu standardul international IEC62052-11 privind "Echipamentele de masurare a energiei electrice (AC). Cerinte generale de testare si conditii de testare" si IEC62053-21 privind "Contoare statice pentru energie activa (clasele 1 si 2)".

Caracteristici de baza

  • Masurarea energiei active pozitive si negative cu energia negativa acumulata in energie pozitiva.
  • Contorul afiseaza, de asemenea, tensiunea reala, curentul reala, puterea activa reala.
  • LED-ul cu impuls indica functionarea contorului, latimea de iesire a impulsului 80 +- 20 ms.
  • Masurarea energiei active fara calibrare in conditii de functionare pe termen lung.
  • Puteti utiliza aplicatia dedicata pentru citirea datelor si pornirea / oprirea contorului si a circuitului de la distanta.
  • Are functie de timer, puteti seta valorile din aplicatie.
  • Poate fi oprit / pornit si prin intermediul butonului.

Butonul de setari: puteti apasa acest buton pentru a verifica diferitele date de afisare. Daca apasati butonul pentru 5 secunde, contorul va intra in starea de asteptare a retelei WiFi. Daca doriti sa resetati reteaua WiFi, trebuie sa apasati pe buton timp de 10 secunde.

Contorul poate fi instalat pe o sina DIN de 35 mm.

Contorul trebuie instalat in cutie impermeabila la interior sau la exterior. Cutia acestuia trebuie fixata pe un perete puternic si rezistent la flacara, cu o inaltime recomandata de aproximativ 1,8 metri, unde nu exista gaz coroziv in jur.

MANUAL DE UTILIZARE

Dimensiuni: 62 x 18 x 35 mm / Inaltime 119 mm
WiFi: 802.11b/g/n, doar 2.4 GHz
Voltaj: 120V / 220V / 230V /240V
Curent: 60A
Frecventa: 50 - 60 Hz
Gama voltaj: 100 ~ 270V
Acuratete kWh: Clasa 1
Acuratete RMS: Clasa 0.5
Temperatura operare: -25~70℃

Produse similare