Eşti aici
×

Powerbank MagicMount™ micro-USB 4000mAh

49.99RON239.99 RON
4.5

(2 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Noul Powerbank MagicMount™ este un gadget subtire, elegant si usor ce ofera o putere de 4000 mAh intr-un design remarcabil, portabil, compact, care se ataseaza perfect pe dispozitivul dvs mobil.

Magneti puternici 100% siguri
Acesti magneti puternici sustin powerbank-ul perfect atasat de telefonul mobil chiar si pe drumurile foarte proaste, cu gropi si sunt 100% siguri pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile.
* nu functioneaza cu iPod Clasic sau alte aparate cu hard disk.

Dimensiuni Placute:
Placuta Mare:
L = 6.5 CM
l = 4.4 CM
H = 0.8 MM

Placuta Mica:
L = 3.1 CM
l = 2.8 CM
H = 0.8 MM

Practic
Este adevarat ca husele de protectie cu baterie inclusa par mai practice, totusi s-au dovedit a nu fi chiar asa din cauza duratei scure de viata a bateriei. In plus, daca schimbati telefonul trebuie sa cumparati si o alta carcasa. MagicMount™ PowerBank poate fi mutat de pe un telefon pe altul in numai cateva secunde.
Powerbank MagicMount™ micro-USB 4000mAh
Powerbank MagicMount™ micro-USB 4000mAh
Doua incarcari rapide
Bateria interna de 4000 mAh este capabila sa incarce un iPhone 6/6S cu 0% baterie de doua ori! V-am mentionat si faptul ca acest powerbank are iesire de 2.1 A? Acest lucru inseamna ca incarca telefonul dvs extrem de rapid si in conditii de maxima siguranta. MagicMount™ PowerBank vine partial incarcat direct din cutie si, de asemenea, are un indicator LED pentru a verifica cu rapiditate cat de multa energie mai are in el.
 
 
Inclus
In interiorul pachetului veti gasi si doua placi metalice MagicPlates™. Acestea permit powerbank-ului sa fie atasat de dispozitivul dvs mobil. De asemenea veti gasi si un cablu micro-USB pentru incarcarea acestui powerbank.
Powerbank MagicMount™ micro-USB 4000mAh
Powerbank MagicMount™ micro-USB 4000mAh
 
 
Optiunile de montare ale MagicPlate™
Acestea se pot atasa fie direct pe telefon cu adeziv 3M, fie in spatele carcasei telefonului sau in spatele husei de protectie. In orice loc doriti dintre acestea, bateria externa va sta perfecta lipita in orice situatie.

 

Input: 1A
Output: 2.1 A
Capacitate: 4000 mAh
Compatibilitate: Universal micro-USB

Comentarii

5

Radu Tasca
Face ceea ce trebuie: stocheaza energie electrica pentru alimentari aditionale ale telefonului. Capacitatea mare (4000mAh) il recomanda pentru alimentarea telefonului in curusul deplasarilor lungi prin oras sau chiar in afara orasului. Are un profil slim si se poate folosi cu sistemul de placute metalice disponibil si de la suportii magnetici Scosche, ceea ce este un plus. Se fixeaza bine pe telefon si nu mareste exagerat grosimea telefonului. + garantie 36 luni!
4

Aurel Ionut Mocanu
Pro: Ofera inca 2 "vieti" pt un smartphone cu baterie mai modesta. Usor de atasat si depozitat. Poti folosi usor telefonul in timp ce bateria e atasata la telefon. Cons: Se incinge la incarcare. Un pic cam groasa.
Videos: 

Produse similare