Eşti aici

×

Selfie stick - Monopod extensibil cu suport telefon si telecomanda wireless

24.99RON49.99 RON Modalitati de plata
5

(7 voturi)
Cod:
SelfiestickN
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Universal
EAN: 
8432290593085
24 - 48h
6 luni
Selfie stick - Monopod extensibil cu suport telefon si telecomanda wireless (Negru)

 Acest selfie stick ofera posibilitatea celor care il utilizeaza sa faca imagini de la distanta in scopul de a captura diferite privelisti si cu fotograful in ele,  astfel fiind eliminata nevoia de a ruga o persoana straina sa iti faca o poza. Este special construit pentru a fi folosit cu un smartphone sau camere foto de  mici dimensiuni point-and-shoot.

 Dimensiunea maxima a monopodului reglabil este de 106 cm iar cea a suportului pentru smartphone poate varia intre 5 – 8,9 cm. Telecomanda externa iti  permite sa faci fotografii de calitate intr-un mod foarte simplu, aceasta folosind tehnologia Bluetooth si astfel fiind compatibila cu orice dispozitiv mobil ce  are aceasta tehnologie incorporata.

 Instructiuni de folosire:

 1. Tineti ferm in mana monopiedul in timpul utilizarii.

 2. Deschideti monopiedul in functie de lungimea dorita (maxim 100 cm).

 3. Fixati dispozitivul mobil cu atentie astfel incat sa fie centrat pe mijlocul adaptorului.

 4. In timp ce faceti poze tineti ferm dispozitivul in mana si incercati sa nu il inclinati foarte mult in partile laterale.

5. Daca folositi monopiedul in miscare, in timp ce alergati sau faceti miscari foarte bruste in timp ce faceti poze, elementii monopiedului se pot roti si telefonul poate sa alunece din suport.

Firma Smart Products I&D SRL nu este responsabila in cazul in care utilizatorul nu foloseste in mod corespunzator monopiedul cu adaptor pentru dispozitive mobile si nu despagubeste clientul in cazul in care dispozitivul mobil se defecteaza in urma unei cazaturi/lovituri!

Pachetul contine:
1 x Telecomanda bluetooth pentru sisteme IOS 6.0 sau Android 4.2.2, x1 carcasa pentru fixarea telecomenzi pe maner

1 x Baterie1 x Monopod extensibil1 x Suport de fixare pentru telefon 1 x Surub de fixare pentru pozitionarea camerei in unghiul dorit

Comentarii

5

alexandru21
Comanda Selfie Stick si-a facut treaba in concediu si am facut multe poze si sunt multumit de produsul cumparat si recomand si la altii sa cumpere Selfie stick
4

Daniela serban
Raport bun calitate-pret
4

Valentina Smaranda
Am primit stick-ul acum 4 luni, este in regula. Uneori se conecteaza mai greu la telefon. Singurul lucru care ma deranjeaza este acela ca dimensiunea telefonului meu este la limita stick-ului, iar uneori trebuie sa trag suficient de tare de suport, ca sa il pot fixa. Odata fixat, nu mai sunt probleme
5

Vasut Andrei
Dupa cateva reglaje de rigoare, il poti folosi. Daca insisti la strangerea filetelor, este foarte stabil chiar si la lungimea maxima ~ 1 m. Singurul minus ar fi ca dupa un timp, telecomanda trece in stand by si intrerupe activitatea cu telefonul si trebuie refacuta conexiunea.
5

vasut
Dupa cateva reglaje de rigoare, il poti folosi. Daca insisti la strangerea filetelor, este foarte stabil chiar si la lungimea maxima ~ 1 m. Singurul minus ar fi ca dupa un timp, telecomanda trece in stand by si intrerupe activitatea cu telefonul si trebuie refacuta conexiunea.
5

David2003
Pro: Telecomanda Are rază de acțiune de până la 3-4 m (chiar daca pe Emag scrie raza max. De acțiune 1m)! Contra: Momentan nimic;)
5

Timiș Toader
Super mulțumit de felul în care se desfășoară activitatea voastră...

Produse similare