Eşti aici

×

Pat de aer, gonflabil

99.99RON
0

Cod:
PAGO
Brand: 
Widjit
24 - 48h
12 luni
Pat de aer, gonflabil (Albastru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suntem convinsi ca de multe ori cand ati iesit cu prietenii la padure sau ati fost la pescuit nu ati avut unde sa stati jos confortabil. Scaunele sunt voluminoase si greu de carat, iar statul pe jos cu siguranta nu este unul comod.

Din aceasta cauza am hotarat sa aducem pentru dvs acest pat de aer, gonflabil. Este un accesoriu extrem de usor de purtat in orice loc ati merge, fiind compact si cu o greutate redusa, ideal pentru mers la plaja, piscina, camping, la padure la un gratar sau il puteti pune in orice loc doriti sa va relaxati.

Patul de aer este confectionat la exterior din nilon iar la interior din PVC si poate sa sustina intre 150-180 kg, adica aproximativ 2-3 persoane in acelasi timp.

Dimensiunile sale inainte de a-l umfla cu aer sunt 260x70cm iar dupa umflare 185x75x50cm.

Este foarte usor de montat acest accesoriu si nu necesita niciun fel de efort, este suficient sa urmariti instructiunile gasite in pachet sau pe cele de aici:

Pat de aer, gonflabil

Pat de aer, gonflabil

Pat de aer, gonflabil

 

Produse similare