Eşti aici
×

Viziera de protectie faciala

4.99RON19.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta viziera de protectie faciala este un produs conceput pentru siguranta maxima si pentru confort. Viziera creeaza o bariera fizica impotriva particulelor de aerosoli.

Dimensiunile acestei  viziere sunt 330 x 220 mm si sunt precis calculate pentru ca o persoana adulta sa poata avea libertate de miscare a capului atunci cand o poarta.

Forma ergonomica va permite sa utilizati vizierea simultan cu ochelarii de vedere sau alte echipamente de protectie cum ar fi masa de protectie, boneta sau protectiile pentru urechi. Ecranul vizierei este distantat pentru a nu intra in contact cu ochelarii si a reduce riscul de aburire sau condens.

Va recomandam dezinfectarea acestei viziere cu apa si sapun, alcool sanitar de minim 70 grade sau cu o lampa UV.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Produse similare