Eşti aici
×

Set 10 bucati masca de protectie respiratorie cu valva FFP3 / KN99

70.00RON80.00 RON
0

Cod:
10CDP3015B
24 - 48h
0luni
Set 10 bucati masca de protectie respiratorie cu valva FFP3 / KN99
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Mastile de protectie KN99 - FFP3 sunt concepute pentru a proteja utilizatorul cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen - 100%, iar impotriva virusurilor si coronavirusurilor - peste 99%, filtrand eficient particule de pana la 0,3 microni.

De asemenea, un alt mare avantaj al acestor masti este ca ofera protectie si pentru particulele PM2.5 pe care, din pacate, le intalnim cam peste tot in zonele poluate si care sunt extrem de daunatoare.

Mastile sunt fabricate din cinci straturi independente, netesute, care ofera o filtrare foarte eficienta. Nu va recomandam sa spalati aceste masti.

Fiecare masca este ambalata individual.

Grad de protectie FFP3 / KN99.

Mastile sunt realizate in conformitate cu standardul EN 149:2001+A1:2009.

Setul contine 10 bucati.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Mod de utilizare:

  • masca se poarta cu barbia, gura si nasul acoperite, cu partile laterale ale mastii cat mai bine lipite de obraji
  • utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen
  • pentru o protectie cat mai buna, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului
  • parul facial, prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei
  • indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.

Produse similare