Eşti aici
×

Pachet 10 masti de protectie respiratorie impotriva particulelor 3M 9913V

319.99RON449.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Mastile de protectie respiratorie 3M™ 9913V ofera protectie respiratorie eficienta, confortabila si igienica impotriva particulelor de praf, vapori si vapori organici.

Forma si constructia acestor masti este in forma de cupa, adecvata pentru majoritatea dimensiunilor si formelor faciale, isi mentine forma pe durata utilizarii si este rezistenta la deteriorare.

Supapa 3M™ Cool Flow™ care este montata pe aceste masti reduce formarea de condens, oferind un confort sporit - chiar si in conditii de umezeala sau caldura excesiva.

Mastiel au un strat de carbon activ ce ofera protectie in conditii de nivel ridicat de acid fluorhidric (sub VLM).

Nivelul de protectie si eficienta impotriva prafului, condensului si vaporilor organici este FFP1.

Mastile sunt compatibile cu: ochelari de protectie 3M, antifoane 3M.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Pachetul contine 10 masti.

 

Produse similare