Eşti aici
×

Masca de protectie respiratorie importriva particulelor 3M 8576 P95

19.99RON59.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Masa de prorectie 3M™ 8576, P95 este proiectata pentru a va ajuta sa respirati cu usurinta dar in acelasi timp sa ramaneti protejati, asigurand o filtrare de minim 95% impotriva anumitor uleiuri si a particulelor ce contin ulei.

Materialul cu filtru de carbon filtreaza gazele nocive. Materialul interior moale ofera un plus de confort, in timp ce forma mastii face ca aceasta sa fie foarte confortabil de purtat.

De asemenea aceasta masca incorporeaza tehnologia proprie a 3M cu filtru avansat de microfibra, incarcat electrostatic, conceput pentru a usura respiratia.

Curele impletite sunt concepute pentru a ajuta la cresterea confortului si cresterea purtabilitatii.

Aceasta masca nu este destinata sa actioneze ca un paravan sau sa ofere avantaje dincolo de a ajuta la imbunatatirea protectiei respiratorii. Masca este adaptata pentru situatii de lucru care implica caldura, umiditate si perioade lungi de uzura.

Supapa 3M Cool Flow™ are rolul de a elimina rapid respiratia fierbinte si umeda, contribuind la prevenirea acumularii neplacute de caldura in interiorul mastii, o cauza semnificativa de disconfort pentru cei care poarta masti.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Produse similare